Sunday, January 27, 2008

Μας Έχετε Ξεφτιλίσει Εσείς Εκεί Στην ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ!

Οφείλω από αυτό το μπλογκ - που ως γνωστόν έχει τρομακτική αναγνωσιμότητα - να διαμαρτυρηθώ έντονα για την προσβολή κατά του επωνύμου μου από τον συγγραφέα του βιβλίου, τον σεναριογράφο της σειράς και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές που βγάζουν το ψωμάκι τους από την ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ.

Επικοινώνησα με όλους τους Κουσταίους που γνωρίζω και, πιστεύοντας πως εκφράζουμε και όσους Κουσταίους δεν γνωρίζουμε, ομόφωνα καταλήξαμε στο παρακάτω κείμενο:

Μισητοί συντελεστές της σειράς ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ και καρεκλοκένταυροι ιθύνοντες της ΕΡΤ

Με ποιο δικαίωμα διασύρετε το ιστορικό μας επώνυμο, για να ανεβάσετε την τηλεθέασή σας; Σας είναι άγνωστοι οι αγώνες των Κουσταίων για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Παλιγεννεσία; Πως είναι δυνατόν, υπό το πρόσχημα των φανταστικών προσώπων να μας διασύρετε συλλογικά;

Και επιπλέον γιατί σκοτώνετε το παλικάρι μας από το πρώτο κιόλας επεισόδιο; Χάθηκε να τον δούμε να παίζει; Με το πτώμα νομίζετε πως θα την βγάλουμε; Με κάποιον που δεν μπορεί - λόγω θανάτου - να υψώσει το ανάστημά του και να απαντήσει στις προσβολές;

Το τιμημένο μας επώνυμο έφεραν στο διάβα της Ιστορίας, πρωτοπαλίκαρα του Αγώνα, διακεκριμένοι επιστήμονες και ένας τερματοφύλακας εξ Αλβανίας που φύλαξε τα δίχτυα σημαντικών επαρχιακών ομάδων. Επίσης πάμπολλοι πτωχοί - πλην τίμιοι και υπερήφανοι - άνθρωποι που κόσμησαν τον τόπο και τον γέμισαν με παιδιά.

Αναστήσατε αμέσως τον νεκρό Κούστα και αφήστε τον να δράσει. Είμαστε βέβαιοι πως θα αποκαταστήσει την τιμή μας. Ειδάλλως θα αρχίσουμε να γράφουμε κι εμείς με τα επώνυμά σας. Και μπορούμε σίγουρα να σας κηλιδώσουμε χειρότερα από ότι εσείς.

Μετά τιμής και
εξ ονόματος των απανταχού Κουσταίων
Παναγιώτης Κούστας

Υ.Γ. Πλάκα-πλάκα τώρα έχετε την μοναδική σειρά που βλέπεται φέτος.Σας έχει βολέψει κι η Παρασκευή. Πέστε στον Χαρίτο να ψάξει καλά και να σταματήσει να ξεφτιλίζει το παλικάρι μας και θα έχετε κάθε αρωγή μας στην αποκάλυψη της σκαιάς πλεκτάνης.


6 comments:

The Motorcycle boy said...

Καλά, εσύ δεν είσαι Κούστας. Είσαι Κουστωδία!

Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης said...

Προτείνω απεργία πείνης δια την αποκατάστασιν της τιμής και της υπολήψεως του ονόματος, που ως γνωστό τυγχάνει γνωστό τοις πάσι. (Μπουμπούκι μου εσύ!)

PiKei said...

Θα σας επιπλήξω, διότι αντιλαμβάνομαι ότι δεν αντιμετωπίζετε το θέμα με την δέουσα σοβαρότητα.

The Motorcycle boy said...

Πως σου πέρασε αυτό από το μυαλό; Εμείς συμπάσχουμε! Ε;

Anonymous said...

Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα ή αν σοβαρολογείς πάντως είναι από τις καλύτερες σειρές της Εληνικής τηλεόρασης.Ελπίζω αυτό να απαλύνει τον πόνο σου...

PiKei said...

Αγαπητέ Ανώνυμε,

Για να διαπιστώσεις πόσο σοβαρά αντιμετωπίζω το θέμα, ξαναδιάβασε προσεκτικά τα labels του post.

Αλλά τον πόνο μου δεν μπορεί να τον απαλύνει τίποτα. Είναι μεγάλος σαν τον ωκεανό (τι γράφω, πρωινιάτικα!)