Wednesday, October 22, 2008

Ο Θοδωρής και η Αλήθεια

Με τον ορισμό της Αλήθειας άνοιξε την ομιλία του ο Θοδωρής στο κανάλι της Βουλής και με την επίκληση της Αλήθειας την έκλεισε. Στο ενδιάμεσο πήγε μέχρι τον πρώτο νόμο περί ευθύνης υπουργών το χίλια οχτακόσια κάτι, μας θύμισε ότι είναι γιος ταχυδρόμου, την έπεσε στον Γιωργάκη και αυτολιβάνισε επιθετικά την ηθική του στάση και υπόσταση. Επιπλέον ανέμισε και διάφορες επιδοτήσεις ΠΑΣΟΚων στο Βατοπέδι και τρέχανε οι άνθρωποι από κάτω να τις μαζέψουνε για να μπουν στα πρακτικά.

Καλογραμμένη ήτανε η ομιλία, μάλλον άξιζε ο κόπος που έχασε το ταξιδάκι στο Λονδίνο.

Δυστυχώς όμως...

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία στα χέρια κάθε ζωντανού πλάσματος, αλλά η Αλήθεια είναι η πρώτη που πεθαίνει στα χέρια κάθε κυβερνητικού εκπροσώπου.

Πρέπει γαμώτο να έχει μείνει μέσα σου τουλάχιστον μια σταγόνα αλήθειας για να μπορείς να την επικαλείσαι. Αλλιώς απλώς μοιάζεις με άθεο που κάνει τον σταυρό του για να τον δει το εκκλησίασμα...

8 comments:

The Motorcycle boy said...

Γιος του ταχυδρόμου ο ένας, γιος του αγωγιάτη ο προηγούμενος -γι΄αυτό έχουμε φτάσει σ΄αυτά τα χάλια, επειδή αφήνουμε να μας κυβερνάει η πλέμπα κι ο Μπίθουλας. Φρίττω!

0comments said...

Είναι εμετικός! Όπως εμετικά είναι όλα τα καιροσκοπικά ποντίκια που ταλαιπωρούν τις ζωές μας απ' τις όποιες θέσεις εξουσίας κατέχουν.

ΥΓ Και τώρα νέα επεισόδια απ' τον τιμημένο Έβρο. Μου ήταν πολύ αστική η Δράμα και την έκανα πιο ανατολικά. Οπότε παίζει και πρόσκληση για Σουφλί και Αλέξπολη.

Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης said...

Σε καλησπερίζω, φίλε, ύστερα από μια μεγάλη περίοδο ημι-αποχής (στον παραπροηγούμενο διστάζω να απευθύνω χαιρετισμό, γιατί του χρωστώ κάτι αλλά δεν πρόκανα... ακόμα...)

PiKei said...

@ μοτοσακό:
Παρατηρώ πως έχεις επιστρατεύσει αναφορές από την κλασσική ελληνική λογοτεχνία. Η Μαντάμ Σουσού ζει!

@ 0comments:
Σουφλί και Αλεξανδρούπολη, ε; Όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά, αγαπημένε Ιταλέ.

@ px:
Καλώστονα! Τι κάνουνε οι υπέροχες κυρίες σου;

Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης said...

Σας περιμένουν(-ουμε) για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Προς το Δεκέμβρη. Τι λετε;

The Motorcycle boy said...

Σιλάνς Παναγιωτάκη!

The Motorcycle boy said...

Ουπς, το από πάνω πήγαινε στον προηγούμενο Παναγιώτη, τον Κούστα.

Εσύ ρε επόμενε Παναγιώτη, δεν ήταν να κατέβεις από τα μέρη μας;

Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης said...

21.11 είναι η παρουσίαση. Στις 22 θα ανατρέπουμε εν μέσω τσίπουρου τον καπιταλισμό. Ως τότε, ελπίζω να έχω προλάβει να το δω.