Monday, April 9, 2007

Ο Εκπληκτικός Κύριος Sarkozy


Ο Νικολά Σαρκοζί, αφού κατάφερε να πείσει για το Law and Order του προφίλ, οποιονδήποτε ήταν πολύ μακριά από τα Κατεχόμενα, ούπς συγνώμη τα Προάστεια, τώρα επιστρέφει με νέες ανακαλύψεις...

Η Παιδοφιλία μπορεί να είναι γραμμένη στα γονίδια του δράστη, ισχυρίστηκε. Πέσανε αρκετοί να του απαντήσουν, αλλά ο Μικρός Νικόλας κοιτάει μπροστά, προχωράει ακάθεκτος για τα Ηλύσια Πεδία.

Δεν είναι ηλίθιος, είναι δεξιός. Κι όλο αυτό το μπλα-μπλα είναι χαρακτηριστικό του δεξιού τρόπου που σκέφτεται. Οι "αλήτες" πρέπει να πατάσσονται, οι παιδόφιλοι να εξετάζονται γενετικά, όλες οι "γκόμενες" (ιδίως αν τις λένε Σεγκολέν) να είναι υστερικές. Κι οι "καθωσπρέπει" Γάλλοι τον ακούνε με συμπάθεια...

Γιατί ο Σαρκοζί απομακρύνει από τον εαυτό του και την "ήσυχη πλειοψηφία" που εκφράζει οποιαδήποτε ευθύνη τους σε σχέση με την κοινωνία. Αυτός που υφίσταται την ανισότητα, πρέπει να υφίσταται και την οργή, κι αυτός που την βολεύει με την ανισότητα να προστατεύεται κι από τις δυνάμεις ασφαλείας "επαρκώς". Οι αραπάδες κλέβουνε και σπρώχνουνε την πρέζα γιατί βαριούνται να βρουν δουλειά, όχι γιατί ενώ είναι Γάλλοι πολίτες μεγαλωμένοι με τα ιδανικά του 1789 έχουν μυστηριωδώς γίνει οι ξυπόλητοι του Γαλλικού 21ου αιώνα.

Άσε που όπως κι οι Παιδεραστές, μπορεί κι αυτοί να έχουν τίποτα μυστήρια γονίδια...

Σημείωση: Αν διαβάζεις Γαλλικά, ρίξε μια ματιά εδώ

2 comments:

An-Lu said...

χεχε...για τη Μαντάμ Σαρκοζί, που τον έχει κάνει ελάφι από το κέρατο, δεν βλέπω τίπουτις!
Απ ότι φαίνεται το πρόβλημά του είναι ΣΑΦΩΣ σεξουαλικό ;-)

PiKei said...

Ελάφι; Ελάφι;! ΕΛΑΦΙ;;!!

Δεν ντρέπεσαι βρε εσύ η γλυκύτερη γοργόνα να λες τέτοια πράγματα για τον μελλοντικό Πρόεδρο;

Όχι, θα αντισταθώ και θα κρατήσω το επίπεδο... αν κι εδώ που τα λέμε τι επίπεδο να κρατήσεις με τέτοιο αντικείμενο (ή μάλλον υποκείμενο)