Saturday, June 2, 2007

Ο Λόρδος Μπάιρον Ανακάλυψε Ότι Η Γη Γυρίζει!

Λιμνούπολη. Του Ανταποκριτού μας.
Από το Βήμα της Βουλής της Λιμνούπολης ο αρμόδιος Υπουργός, Φιλόσοφος και Λάτρης των Λογοπαιγνίων Ποιητής Λόρδος Μπάυρον Μενυγκίφτς ανακοίνωσε χθες την συμπάθεια του προς στον 19χρονο, ακόμα προφυλακισμένο, Πι. Επίσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα όργανα της τάξης της Λιμνούπολης δεν μπορεί να λένε όλα μαλακίες κι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Κατέληξε όμως πως συμπαραστέκεται στον Πι και την οικογένεια του και του εύχεται να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Παρά τον εξαιρετικά μεστό και εξισορροπιστικό πολιτικό λόγο του Λόρδου Μπάυρον Μενυγκίφτς η "Υπόθεση Του 19χρονου Με Τα Πράσινα Παπούτσια", σύμφωνα με την Κοινή Λογική αλλά δυστυχώς όχι και την Κοινή Γνώμη, λίγο χρόνο ακόμα θέλει για να ξεπεράσει την Υπόθεση Ντρέυφους στην λίστα της Ιστορίας για την πιο κακοφτιαγμένη σκευωρία.
Αυτό βεβαίως δεν αλλάζει το γεγονός πως ένας συνάνθρωπός μας ταλαιπωρείται. Αλλά γι αυτό, ίσως σύμφωνα με τον Λόρδο, να ευθύνεται ή Κοινή Βλακεία.

Σημείωση: Όλα τα πρόσωπα και τα γεγονότα της παραπάνω ιστορίας είναι προιόντα διεστραμμένης φαντασίας. Αν θέλεις να δεις πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα, για να καταλάβεις από μόνος του την βαραθρώδη διαφορά που χωρίζει έναν παράλογο μυθιστορηματικό κόσμο από τον λογικό και πραγματικό, πήγαινε εδώ κι εδώ κι εδώ...

No comments: