Friday, May 9, 2008

Τρεις κι ο Τρίτων, μεθαύριο στις 8:00 μμ

Την Κυριακή που μας έρχεται (δηλαδή μεθαύριο) στο περίπτερο 20 (Jemma Press - Εκδόσεις Τρίτων) της Έκθεσης Βιβλίου (που γίνεται στην Διονυσίου Αεροπαγίτου) οι δυο "παλιοί" (δηλαδή ο Μιχάλης Μανωλιός κι εγώ) υποδέχομαστε (με ΕΣΑτζήδικες τεχνικές) τον τρίτο Έλληνα Συγγραφέα ΕΦ του Τρίτωνα, τον (ταρατατζούμ - ταρατατζούμ - τζουμ - τζούμ) Αλέκο Παπαδόπουλο και το βιβλίο του (που είναι ακόμη ζεστό από το πιεστήριο και φρέσκο σαν κουλουράκι) Λάθος Οδηγίες.


Θα συναντηθούμε στις 8:00 το βράδυ και θα υπογράψουμε (συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκινήσαμε πέρσι) οτιδήποτε φέρει το όνομά μας. Ακόμα και επιταγές (υπό την προυπόθεση, ότι τις οπισθογραφούμε και τις κρατάμε για να τις εξαργυρώσουμε). Όπως είναι φανερό η εκδήλωση δεν θα διακρίνεται για την σοβαρότητά της, ούτε απαιτεί ειδικό dress code.





Για τις Λάθος Οδηγίες όπως είναι αναμενόμενο, θα ακολουθήσει αναλυτικό και σχοινοτενές ποστ...

Την ακριβώς αντίθετη οπτική για αυτή την σεμνή εκδήλωση (από την μεριά του "νέου") θα την βρεις εδώ.




UPDATE: Δύο φωτογραφίες από την υπέρλαμπρη πρώτη συνάντηση των ΝΕΣΕΦΑΝΤΡΙ θα βρεις εδώ (κατεβαίνοντας προς το τέλος του κειμένου).

2 comments:

The Motorcycle boy said...

Εντάξει τα γνωστά. Θα τα πούμε εκεί, θέλω να κάνω το βιβλίο δώρο σε ακόμα έναν δικό μας. Με αφιέρωση πάντα.

Υ.Γ.: Το μόνο κακό μ΄εσάς τους συγγραφείς είναι οτι πρέπει να στριμώγνομαι πίσω από τις θαυμάστριες ρε γαμώτο! Ή μήπως αυτό είναι το μόνο καλό;

PiKei said...

Γενικά ομιλώντας, πίσω από τις θαυμάστριες είναι μια χαρά... Αν το εξειδικεύσουμε όμως, στις δικές μας εκδηλώσεις οι θαυμάστριες είναι εξωτικό είδος, κάτι σαν το ντόντο. Οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να στριμωχτείς πολύ...