Wednesday, April 11, 2012

Αναδημοσίευση: Οδηγίες Χρήσεως για τον φόνο της Λογικής - στο όνομά της

Από τον SpiDer



-Αν είσαι νεκρός της Μαρφίν, θα αναφέρεσαι πάντα με το όνομά σου, ενώ υπεύθυνοι για το θάνατό σου θα είναι όσοι ήταν σε απόσταση που να συμπίπτει με το F.I.R. Αθηνών, με κυριότερους υπεύθυνους όχι αυτούς που είχαν ενεργή ανάμιξη, αλλά όσους “δεν κάνανε κάτι” (η μεγαλοψυχία εδώ οφείλει να εξαιρέσει τους υπεύθυνους για την ασφάλεια των εργαζομένων στην Τράπεζα).

-Αν είσαι νεκρός της οικονομικής πολιτικής, θα μνημονεύεσαι πάντα ως “77χρονος” “αυτόχειρας” ή “συνταξιούχος”, ενώ υπεύθυνος για το θάνατό σου δεν θα είναι κανένας, γύρευε τώρα τι έτρεχε στο ταραγμένο υψηλόμισθο μυαλό σου, και τυχόν αναφορά στη δική σου εξήγηση, είναι ελεεινή σπέκουλα και απόπειρα πολιτικοποίησης ενός Ανεξήγητου Θανάτου.

-Αν γράψεις αντικαθεστωτικά/βλάσφημα/σατιρικά ζώντας υπό οποιοδήποτε καθεστώς τυχαίνει γεωστρατηγικά να χρειάζεται να βαπτισθεί “άξονας του Κακού”, τότε είσαι ήρωας της Δημοκρατίας, Μπροστάρης της Ελευθερίας του Λόγου, πολυσέλιδο θέμα για την “His Master’s Voice Review of Books” και Προστατευόμενο Είδος από τους οπαδούς του Διαφωτισμού.

-Αν γράψεις αντικαθεστωτικά/βλάσφημα/σατιρικά για διαμορφωτές γνώμης της “πρώτης αποικίας της Ευροζώνης” (σύμφωνα με το ακροαριστερό φανζίν “Financial Times”) τότε είσαι ο Θάνατος της Δημοκρατίας, το “άγριο πρόσωπο της Δημοσιογραφίας στα Σόσιαλ Μήντια”, και οφείλουν να παρέμβουν η ΕΣΗΕΑ, η Αστυνομία, ο Στρατός, το ΝΑΤΟ, για να σου βουλώσουν το βρωμόστομά σου που τολμάς να αναφέρεσαι κατά γνωστών μπροστάρηδων της Ελευθερίας Πάνω απ’ Όλα και Δε Σηκώνουμε Κουβέντα επ’ Αυτού.

-Αν αρπάξει φωτιά κανα ντουβάρι, μια μιχανοκίνητη μεραρχία με ρεσώ θα είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμη να “διαμαρτυρηθεί σιωπηλά” μπροστά του, ενώ επίλεκτη ομάδα instagram pics θα καταλάβει στρατηγικά σημεία σε όλα τα free press σαλόνια της επικράτειας.

-Αν το θύμα είναι άνθρωπος, όσοι μαζεύονται στο Σημείο είναι Οπαδοί του Μίσους, και τα χειρόγραφα σημειώματά τους αποδείξεις Εχθροπάθειας, Κανιβαλισμού και Ελλάδας της Δραχμής (αυτό κολαει παντού).

-Αν είσαι αστυνομικός και τις αρπάξεις απ’ το πλήθος, θα γραφτούν σεντόνια για το “Νόμο του Λύντς” και για το πως πρέπει να τον καταδικάσουμε απ’ όπου κι αν προέρχεται, διότι προφανώς προέρχεται από αιμοδιψείς εχθροπάθειους, εν μέσω ιστορικού κενού αέρος.

-Αν είσαι φωτορεπόρτερ και τις αρπάξεις από αστυνομικούς, θα χέσουμε μισή ανακοίνωση κατόπιν της πρέπουσας δυσκοιλιότητας, και μετά δεν θα ξαναναφερθούμε στο θέμα γιατί μισή φορά αρκεί, τί είναι οι αναγνώστες μας, ζώα; και τι είναι ο φωτορεπόρτερ; θύμα της Μαρφίν;



“Αν θεωρείς ότι από εκεί που βρίσκεσαι βλέπεις την Αφετηρία της Λογικής, τότε το Τέρμα της είναι κάπου στον κώλο σου”-Ισοκράτης

No comments: