Friday, December 28, 2012

Τώρα και στην ΑΣΟΕΕ...

Από νωρίς το μεσημέρι έχει αρχίσει μια νέα "Ξένια" επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ, αυτή την φορά για την πάταξη του παραεμπορίου. Παρά το γεγονός ότι τα ευρήματα που εκτίθενται στο πεζοδρόμιο της Πατησίων είναι πραγματικά της πλάκας, δηλαδή 4-5 σακούλες όλα μαζί, η έρευνα της "εννόμου τάξεως" έχει πάρει σβάρνα όλα τα φοιτητικά στέκια της Σχολής, χωρίς την παρουσία των εκλεγμένων εκπροσώπων του φοιτητικού κινήματος.

Παράλληλα οι διμοιρίες των ΜΑΤ και οι ΔΕΛΤΑδες έχουν αποκλείσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο (Πατησίων - Αντωνιάδου - Μαυρομματαίων - Δεριγνύ) και σε αρκετές περιπτώσεις γίνονται αγενείς ακόμα και σε διερχόμενους.

Μια προκήρυξη (φωτοτυπία Α4) που μόλις πήρα στα χέρια μου από άτομα που βρίσκονται με ένα πανό διαμαρτυρίας μπροστά στο κτήριο του ΟΤΕ λέει:

Λίγα λόγια για την εισβολή στην ΑΣΟΕΕ

Σήμερα 28/12 ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις εισβάλλουν στο χώρο της ΑΣΟΕΕ με εισαγγελέα με την εντολή του υπουργού ΠΡΟΠΟ ΔΕΝΔΙΑ με την κατηγορία φύλαξης παράνομων εμπορευμάτων.

Στη συνολικότερη επίθεση που δέχεται η κοινωνία και η εργατική τάξη δεν θα μπορούσε να λείπει η επίθεση στο άσυλο και στα αντιστεκόμενα κομμάτια που βρίσκονται μέσα στο πανεπιστήμιο, στους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και στις καταλήψεις.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ VILLA AMALIAS

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Φοιτητές, εργάτες, καταληψίες, μετανάστες

ΜΠΑΤΣΟΙ TV ΠΡΥΤΑΝΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ
ΜΑΖΙ


No comments: