Saturday, July 11, 2015

Άντε και γαμήσου, Τ.Ι.Ν.Α...

Πολύ με διασκεδάζει τις τελευταίες μέρες το Διαδίκτυο. Από όλες τις πλευρές του.

Τα "Λογικά" ΝΑΙ που αποκάλυψαν πραγματικά συμπλεγματικούς μισάνθρωπους και εχθρούς της ζωής. Παρτάκηδες, που μόλις τους ξύσει το τρακάρισμα με τις "ενοχλητικές" απόψεις των υπόλοιπων το λούστρο του "Ευρωπαϊσμού" πλακώνονται στα μπινελίκια και τα μπλοκ. Είναι τα ίδια φασιστοειδή με τα "Κοινωνικά Φρονήματα" που έφτιαχναν πολυκατοικίες με αντιπαροχή την ώρα που συνάνθρωποι τους σαπίζανε στα Μακρονήσια. Είναι ακόμα οι "νεοδεξιοί αριστερής κοπής" αυτοί που ήρθαν στα "λογικά" τους σε διάφορες φάσεις. Δηλωσίες του Μετεμφυλίου, Ανανήψαντες της Μεταπολίτευσης, Έμμισθοι της Αλλαγής, Απογοητευμένοι της Πτώσης του Τείχους.

Όλοι αυτοί διεκδικούν σήμερα τη "Φωνή της Μετριοπάθειας και της Λογικής". Που στην πρώτη ευκαιρία γίνεται "Κραυγή για Πραξικόπημα", "Μουρμουρητό για τις Οροθετικές Πουτάνες που μολύνουν τους Καθωσπρέπει Πελάτες", "Ουρλιαχτό να φάμε τα λαρύγγια των Εχθρών στον ψηφιακό κόσμο".

Τα έχεις δει, μην τα επαναλαμβάνω...

Στην άλλη πλευρά έχουμε τα "Λογικά" ΟΧΙ. Αυτά που πήγαν να ψηφίσουν ΟΧΙ για να γίνουν ΝΑΙ αδιαμαρτύρητα μετά. Άντε, με λίγη γκρίνια για το γεγονός ότι ο Τσίπρας δεν τους βγήκε αυτό που περίμεναν. Αυτό είναι και το κυρίαρχο επιχείρημα τους σήμερα. "Δεν είμαστε έτοιμοι για ρήξη, δεν φρόντισε κανένας να φτιάξει το Σχέδιο Βήτα, έχουν ευθύνη οι Κυβερνώντες". Λες κι είχαν φροντίσει για το Σχέδιο Άλφα οι "Κυβερνώντες"...

Όλοι αυτοί είναι η άλλη "Φωνή της Μετριοπάθειας και της Λογικής". Που στην πρώτη δυσκολία γίνεται "Κραυγή για Ξεπούλημα", "Μουρμουρητό Δεν υπάρχει Κράτος" "Ουρλιαχτό Θα Πεινάσουμε".

Κι αυτά τα έχεις δει ή θα τα δεις εύκολα αν κάνεις μια βόλτα...

Κι ανάμεσά τους οι "Παράλογοι". Οι σαν να λέμε, "Άντε γαμήσου Τ.Ι.Ν.Α.", αυτοί που πραγματικά δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Ή που ακόμα κι αν έχουν κάτι, δεν το κάνανε εικόνισμα και προσκυνητάρι, καταφύγιο με στοκαρισμένα μακαρόνια στα ντουλάπια, ιδεοληψία καταστροφής των γύρω.

Όλοι αυτοί είναι που πρέπει να κουβεντιάσουνε πώς θα συντονιστούν σε αυτά που ήδη κάνουν από καιρό. Όσοι και όσες ξέρω στα οριζόντια, στα ομότιμα, στα συνεργατικά εγχειρήματα δεν τρέμουν σαν το ψάρι στην προοπτική της ασύντακτης χρεοκοπίας. Σκέφτονται πώς θα εξηγήσουνε στους "Λογικούς" ότι οι "Πύλες της Ανάθεσης" ανοίξανε μετά από τα χθεσινοβραδινά κι όποιον μείνει στο "μαντρί" είναι που θα φάει ο "Λύκος της Αντιπροσώπευσης".

Οι Ηγέτες -που γιγάντωσες με την υποστήριξη ή την ανοχή σου- θα φάνε πρώτα ότι βρουν γύρω τους πριν ψοφήσουν από την πείνα. Κι αν νομίζεις ότι το Μνημόνιο 3 είναι το χειρότερο που θα σου συμβεί, ετοιμάσου να υποδεχθείς την Τ.Τ.Ι.Ρ.



Υ.Γ. Όπου Τ.Ι.Ν.Α. διάβαζε Τhere Is No Alternative, το μεγαλύτερο ψέμα μετά "Το Τέλος της Ιστορίας", αν και όπως θα δεις προηγείται ιστορικά. Όπου Τ.Τ.Ι.Ρ. διάβαζε Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου κι Επενδύσεων, το κουστουμάκι-σάβανο που σου ράβουνε εδώ και έξι χρόνια.





No comments: