Tuesday, February 6, 2007

Ο Ανεκτικός Πλανήτης

Ο Πλανήτης R1CK5T είναι το παράδειγμα της συνύπαρξης.
Κάθε είδους σύστημα οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής και θρησκευτικής οργάνωσης συμμετείχε στον αποικισμό του με αρχικές - μικρές και ασύνδετες μεταξύ τους - αποικίες. Όταν ο πληθυσμός αυξήθηκε δραματικά και τα ιδιότυπα αυτά "κράτη" άρχισαν να συνορεύουν δύο μόνο πράγματα χρειάστηκε να θεσπιστούν στην Πρώτη Πανπλανητική Σύνοδο για να αποφευχθεί ο Πόλεμος.
Σήμερα δεν έχουν γίνει περισσότερα. Παραμένουν δύο και είναι καθολικά αποδεκτά. Πρόκειται για το δικαίωμα της κάθε ομάδας να αποφασίζει για τον χώρο που ελέγχει (Αρχή Της Μη Επέμβασης) και το δικαίωμα κάθε προσώπου να επιλέγει το σύστημα κάτω από το οποίο ζει (Αρχή της Προσωπικής Ελευθερίας).
Όπως είναι φυσικό, ανα δεκαετία τα σύνορα των "συστηματικών κρατών" αλλάζουν. Κατά τις Πανπλανητικές Σύνοδους, ο μοναδικός Υπερυπολογιστής του πλανήτη ανακοινώνει τα νέα σύνορα και εμφανίζει τις νέες "συστηματικές οντότητες".
Για πάρα πολλά χρόνια υπήρχε η αντίληψη ότι κάποια στιγμή ένα εννιαίο σύστημα θα επικρατούσε. Όμως ακόμα και σήμερα όλα τα γνωστά συστήματα παραμένουν ενεργά στον πλανήτη και εκατοντάδες υβρίδια τους έχουν εμφανιστεί...

No comments: