Friday, February 23, 2007

Κι Άλλη Συνέχεια...

Δεν μπήκα στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη χθες το βράδυ...

Φαίνεται πως όλα λειτούργησαν καλά, η βραδυνή του Μικρόκοσμου, όταν έφτασα εκεί, ήταν sold out. Προτίμησα να μην την δω όρθιος, άλλωστε μένω πολύ κοντά για να κινδυνεύω να την χάσω.

Αντίθετα μπορώ να μεταφέρω εντυπώσεις από την έκθεση. Λειτούργησε πολύ καλά για το κοινό, είχε αρκετό κόσμο που δυσκόλεψε αρκετά τον συμπαθή μπάρμαν του "Μικρόκοσμου" (αγνοώ το όνομά του αλλά ήταν απίστευτα γρήγορος και ευγενικός μέσα στο χαμό που γινότανε).

Μπορώ επίσης να αποκαλύψω για τους βιαστικούς πως είμαι αυτόπτης μάρτυρας της παρουσίας του γνωστού blogger κινηματογραφόφιλου Vandim στην χθεσινή πρεμιέρα. Ως έξυπνος προτίμησε την μεσαία προβολή (η οποία επίσης ήταν γεμάτη, άρα μάλλον δεν κέρδισε τίποτα, πέρα από το να καταφέρει να μπει). Περιμένω πως κάποια στιγμή σήμερα, τού υπολογιστή του επιτρέποντος, θα "ανεβάσει" την άποψη του. Μπορείτε να πάτε από τα links πατώντας εκεί που λέει, (To Σινεμά Του) Vandim.

Ο Μικρόκοσμος έχει τέσσερις παραστάσεις την ημέρα. Στις 6 και κάτι, στις 8 και κάτι, στις 10 και κάτι και μεταμεσονύκτια (στις 12 και κάτι). Διαλιέχτε...

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.