Thursday, January 27, 2011

Τρεις πολύ σοβαρές προτάσεις για να λυθεί το πρόβλημα της Νομικής Σχολής Αθηνών

Όπως θα έχεις ήδη ενημερωθεί από τα ΜΜΕ, η Νομική Σχολή Αθηνών αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα. Και επειδή το Tales of a Crazy World δεν υπήρξε ποτέ ένα "αρνητικό" μέσο έκφρασης απόψεων, ας δούμε τι θα μπορούσε να γίνει για να λυθεί αυτό το πρόβλημα:

Α) Να οργανωθεί μια μεγάλη συναυλία στην Νομική Σχολή για υποστήριξη (γενικώς). Είμαι βέβαιος πως ένα κοινό σχήμα Τζίμη Πανούση-Γιώργου Νταλάρα θα την έκανε μια χαρά την δουλειά, από καλλιτεχνικής πλευράς. Αν αναλάμβανε και την διοργάνωση η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, θα είχαμε και τα απαραίτητα εχέγγυα οργανωτικής επιτυχίας. Σίγουρα, την τηλεοπτική κάλυψη της συναυλίας θα πλήρωνε καλά για να την πάρει ο Σκάι.

Β) Να αναλάβει, με διακομματική συμφωνία, να εξετάσει το πρόβλημα της μετανάστευσης και να προτείνει λύσεις γι' αυτό, μια μεικτή επιτροπή ακαδημαϊκών εγνωσμένου κύρους με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Βύρωνα Πολύδωρα (που έχει διδακτορικό στα ανθρώπινα δικαιώματα και γι αυτό είναι ο αρμοδιότερος να προεδρεύσει).

Γ) Να δοθεί άμεσα εργασία σε όσους απεργούς πείνας επιθυμούν να διακόψουν την κινητοποίησή τους στα "αναψυκτήρια" διαφόρων πρώην υπουργών της ΝΔ και στα αμπέλια και τα χτήματα διάφορων νυν υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Κι αν δεν φτάνουν οι θέσεις εργασίας εκεί, ας ζητήσουμε και την συνδρομή της Siemens, όλο και κάποιους θα μπορεί να βολέψει.

Αν κάποιος εφαρμόσει αυτές τις τρεις απλές προτάσεις το TALES εκτιμά ότι το πρόβλημα θα μπορούσε πολύ σύντομα να εξαφανιστεί. Για να λυθεί πρέπει να γίνουν άλλα πράγματα, αλλά για λύση δεν ενδιαφέρεται κανείς, ούτε καν η Όλγα Τρέμη...

No comments: