Tuesday, March 13, 2007

Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου 2007


Το ΄Ιδρυμα «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ», το ΙΕΚ ΔΟΜΗ και η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης συνδιοργανώνουν το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2007 στην αίθουσα του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, Μαρίνου Αντύπα 86, στην Ηλιούπολη, το Σάββατο 17/3/07 και την Κυριακή 18/3/07 στις 8 μ.μ.

Το Φεστιβάλ αφορά σε ταινίες μικρού μήκους φανταστικού κινηματογράφου παραγωγής 2006 και έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Στη φετινή διοργάνωση θα απονεμηθούν τα εξής βραβεία και τιμητικές διακρίσεις:
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (Βραβείο «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ»)
ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ (Βραβείο «ΝΙΝΑ ΚΟΤΡΩΝΗ»)
ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΕΦ (ΑΛΕΦ)
ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟΥ
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Δ/ΝΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΟΝΤΑΖ, ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, Α΄ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ, Β΄ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ, Α΄ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ, Β΄ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ.
Τα Βραβεία και τις Τιμητικές διακρίσεις, όπως πάντα θα απονείμει 7μελής Κριτική Επιτροπή για τη σύνθεση της οποίας την ευθύνη έχει το ΄Ιδρυμα «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Επί πλέον από τη φετινή διοργάνωση ισχύει μια σημαντική καινοτομία.

Όλες οι ταινίες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Φανταστικού Κιν/φου, θα βρίσκονται καταχωρημένες για όλο τον επόμενο χρόνο εδώ και θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να τις δει και να ψηφίσει για την καλύτερη ταινία, συμμετέχοντας έτσι στην ψηφοφορία για το βραβείο κοινού του Φεστιβάλ. Το βραβείο κοινού κάθε χρονιάς θα απονέμεται στην επόμενη διοργάνωση. Για παράδειγμα, στο Φεστιβάλ Φανταστικού Κιν/φου 2007, θα απονεμηθεί το βραβείο κοινού του Φεστιβάλ του 2006.

Περισσότερες πληροφορίες, χάρτης για την αίθουσα.

Και να 'ρθεις ε; Μην γράφω τσάμπα...

Σημείωση: Η φωτό ανήκει στην ταινία του Βασίλη Δήμου "Αντίστροφη Μέτρηση" (2005)

No comments: