Thursday, March 8, 2007

Τα Spam Του Ανδρικού Μορίου

Από τότε που άνοιξα λογαριασμό στο Gmail, παίρνω κάθε μέρα καμιά δεκαπενταριά spam που με προτρέπουν να "δυναμώσω" το ανδρικό μου μόριο, είτε διευρύνοντάς το σε περιφέρεια είτε επεκτείνοντάς το σε μήκος. Κυρίως χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Τα άμεσα (Enlarge Your Penis), τα έμμεσα (Five Inches Are Not Enough) και τα από σπόντα (Celebrities Are Doing This). Δυστυχώς το κείμενο είναι συνήθως το ίδιο, αρκετά φτωχό και ανέμπνευστο, κι έτσι μετά από τα πρώτα τέσσερα-πέντε που διάβασα, σταμάτησα πια να τα ανοίγω, τώρα τα σβήνω κατευθείαν.

Όμως δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ... τσεκάρουν με κάποιο τρόπο οι spamατζήδες πως ο παραλήπτης είναι άνδρας; Ή μήπως παρατηρείται το φαιδρό φαινόμενο να ανοίγει σήμερα μια γυναίκα το e-mail της - ανήμερα της Μέρας της Γυναίκας, μεγάλη η χάρη της - και να το βρίσκει γεμάτο από spam "της πούτσας";

Οποιαδήποτε απάντηση ευπρόσδεκτη...

5 comments:

μαριάννα said...

Δυστυχώς οι σπαματζήδες τα στέλνουν αδιακρίτως. Ειλικρινά αναρωτήθηκα πολλές φορές. Αφού στέλνουν τόσα πολλά την ημέρα, σίγουρα θα πουλάνε, δεν μπορεί. Σε μένα ήταν ακόμα χειρότερο γιατί έμπαιναν και στο σάιτ που έχω και στα σχόλια της κεντρικής σελίδας έβαζαν ακριβώς αυτά που ανέφερες, μέχρι που αναγκάστηκα να κλειδώσω τα σχόλια. Μετά απ'αυτό γράφονταν μέλη οι αθεόφοβοι! Και τους διέγραφα φυσικά. Στο ιμέιλ του σάιτ φυσικά η κατάσταση είναι απελπιστική. Προφανώς αρκετοί θα τα έχουν ανάγκη αλλιώς δεν εξηγείται...:P

Dimitri said...

Υπάρχει και μια τέταρτη κατηγορία, τα ανοιχτά προσβλητικά, του τύπου "μα γιατί την έχεις τόσο μικρή", "όλοι σε κοροϊδεύουν", "αυτό το λες 2@8#+@ ?", κλπ. (δεν έχω πρόχειρο πρωτότυπο τώρα).
Πάντως έρχονται κατά κύματα, κάποιες μέρες καταιγίδα κι άλλες νηνεμία.

PiKei said...

@ghteytria
Ευχαριστώ για την απάντηση.Ξέρεις, πραγματικά αναρωτιόμουνα αν υπήρχε κάτι άλλο που spamαριζόταν στις γυναίκες, αν και δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι αντίστοιχο. Το σίγουρο είναι ότι δεν πουλάνε, σύμφωνα με τα στοιχεία το spam αποδίδει 1 πελάτη ανά 1.000.000.000 (1 δισεκατομμύριο) αποστολές. Απλά δεν κοστίζει τίποτα. Δεν χρειάζεσαι κάποιον να το στέλνει, το κάνουν τα bot.
@dimitri
Ανοιχτά προσβλητικό δεν έχω πάρει ακόμα... αν πάρω θα έχει τουλάχιστον πιο ενδιαφέρον κείμενο!

Anonymous said...

Δεν ξέρω αν σου μεγάλωσαν το πέος, σίγουρα πάντως σου έπρηξαν τα @____@.
Εμένα πάντως 9 στα 10 σπαμ μου πουλάν διαμερίσματα στο Τορόντο του Καναδά!!!
Δεν έχω φράγκα ούτε για το εισιτήριο λέμε.

PiKei said...

@ indictos
Στο Τορόντο; Ποιός μουρλός κτηματομεσίτης το κάνει αυτό; Για ψάξε το, μπορεί να βγάλεις ένα ωραίο ποστ...