Tuesday, September 25, 2007

Φέρε Ό,τι Έχεις Από M.Μανωλιό Και Π.Κούστα Το Σάββατο Στο Φεστιβάλ Βιβλίου Και Παρ'τα Πίσω Συλλεκτικά! (Αρκεί Να Μην Ποντάρεις Να Στα Χώσει Το Ε-Βay)

Μόλις ανακάλυψα τον μεγαλύτερο τίτλο που μπορεί να χωρέσει το Βlοgger! Σοβαρά, δεν παίρνει ούτε ένα γράμμα παραπάνω.

Είναι γνωστό ότι στερούμαι σοβαρότητας. Είναι επίσης γνωστό ότι εκεί έξω κυκλοφορεί ένα βιβλίο μου με τίτλο Έξι Δισεκατομμύρια Τρόποι Ζωής. Αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό είναι πως τα Έξι Δισεκατομμύρια έχουν ωραία θέση στο περίπτερο 221 του 36ου Φεστιβάλ Βιβλίου που γίνεται στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και συστεγάζει τις Εκδόσεις Τρίτων και την Jemma Press.

Eίναι επίσης ιστορικά αποδεδειγμένο πως οι Εκδόσεις Τρίτων έχουν ακόμα έναν έλληνα συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας στο δυναμικό τους, τον Μιχάλη Μανωλιό, που ομοίως έχει για την σοβαρότητα θέσεις που προσεγγίζουν τις δικές μου. Ο Μιχάλης, πριν γίνει φίλος μου κι αρχίσουμε να λέμε μαλακίες και να παίζουμε σφαλιάρες ήταν ο πρώτος έλληνας συγγραφέας εφ που ζήλεψα και θα ήθελα να έχω γράψει το βιβλίο του. Το βιβλίο αυτό λέγεται Σάρκινο Φρούτο.

Ενώνοντας την έλλειψη σοβαρότητάς μας, εγώ και ο Μιχάλης θα υπογράψουμε αντίτυπα των βιβλίων μας το απόγευμα του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο που αναφέρεται πιο πάνω. Και για να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το πράγμα, θα υπογράψουμε επίσης και οτιδήποτε άλλο έχουμε δημοσιεύσει.

Αν λοιπόν έχεις στην βιβλιοθήκη σου τον 5ο τόμο της Ανθολογίας Ελληνικού Φανταστικού Διηγήματος, την ανθολογία 9ΕΦ, το κόμικς άλμπουμ Κόπια, οποιοδήποτε τεύχος του 9 που περιέχει Μανωλιό η Κούστα σε διήγημα ή σενάριο κόμικς, το SFWA European Hall of Fame ή κάτι άλλο που τώρα μου διαφεύγει(όπως ας πούμε τα Φανταστικά Χρονικά και άλλα)μπορείς να το φέρεις το Σάββατο στον πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου και να το πάρεις πίσω υπογεγραμμένο και άρα υψηλά συλλεκτικό.

Είναι πάντως φρόνιμο να μην ποντάρεις πως τα υπογεγραμμένα αντίτυπά σου θα τα μοσχοπουλήσεις στο E-Bay... Όχι γιατί θα μας χαλούσε, αλλά γιατί η έλλειψη σοβαρότητας δεν σημαίνει αναγκαστικά και φυγή από την πραγματικότητα, εντάξει;



Υ.Γ. Το εξώφυλλο του Σάρκινου Φρούτου δεν είναι πορτοκαλί, αλλά έντονο κόκκινο. Δυστυχώς η ηλεκτρονική του εμφάνιση το αδικεί πολύ...

7 comments:

The Motorcycle boy said...

Δηλαδή, αν φέρω εκτυπώσεις από το μπλογκ σου τις υπογράφεις; Λευκές επιταγές; Μπλουζάκια με τον τουίτυ; Κούπες του καφέ;
Υ.Γ.: Αν ψήσω τη μικρή θα περάσουμε να σας δούμε -κοίτα να το παίξεις διάσημος και να της υπογράψεις κανένα βιβλίο με πριγκήπισσες γιατί θα με πεθάνει στη γκρίνια.

PiKei said...

Εκτυπώσεις απ' το μπλογκ υπογράφω με ειδική ηλεκτρονική υπογραφή. Λευκές επιταγές τις οπισθογραφώ με την κανονική μου και τις εισπράττω ευχαρίστως. Μπλουζάκια και κούπες με υδατοδιαλυτό φωσφοριζέ μαρκαδόρο (non toxic αλλά όχι dishwasher proof).

Αν ψήσεις την μικρή, φοράω περούκα και της υπογράφω τον Χάρυ Πόττερ ή μούσι και της υπογράφω τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ότι γουστάρει...Τα παιδιά είναι το μέλλον κι όπως λέει κι η διαφήμιση της Greenpeace, άμα δεν τα καλοπιάσουμε τώρα μόλις μεγαλώσουν την γαμήσαμε δικέ μου!

The Motorcycle boy said...

Χα, χα την έχουμε γαμήσει ούτως ή άλλως την υπόθεση! Κι άσε τη Green piece να λέει

0comments said...

Είναι η πρώτη φορά που λέω: Ναι! γιαυτό θα 'θελα να είμαι Αθήνα.


ΥΓ Μπα! Ούτε γιαυτό τελικά. Όσο και δελεαστικό να είναι. Το σκέφτηκα όμως!

PiKei said...

Μοτοσακέ,
βλέπω το κατέχεις και στα Αγγλικά το λογοπαίγνιο.

Ιταλέ,
έχεις καταντήσει Δράμα... Μας έλειψες χθες στα βραβεία του 9.

yourmusicride said...
This comment has been removed by the author.
yourmusicride said...

Βρε μικρός που είναι ο κόσμος! Τυχαία είχε πέσει στα χέρια μου το 'Σάρκινο Φρούτο'! Μου είχε φάνει πολύ ωραίο βιβλίο, τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να το επιστρέψω στον ιδιοκτήτη του, που πρέπει να το είχε δανειστεί από άλλον γιατί είχε πάνω αφιέρωση απ'τον Μιχάλη!

Άρα όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να έρθω να ζητήσω την υπογραφή σας αγαπητέ Παναγιώτη!