Tuesday, December 11, 2007

Γιατί Πρέπει Να Απεργήσεις Αύριο;

Γιατί μπορείς να αντέξεις μια εικοσιτετράωρη, αλλά όχι μια διαρκείας με τα λεφτά που χρωστάς στις Τράπεζες.

Γιατί το αν θα υπάρχει Κοινωνική Ασφάλιση κρίνεται από την αυριανή σου στάση.

Γιατί ο εκλεγμένος καραγκιόζης και ο θίασος του, αποφάσισαν να αγοράσουν 450 άρματα μάχης και δυο αεροπλάνα VIP, αντί για πυροσβεστικά αεροσκάφη και ασθενοφόρα.

Μα πάνω απ' όλα γιατί αυτή η Κυβέρνηση δεν κανονίζει τον "βηματισμό" της στηριγμένη σ' ένα πολιτικό πρόγραμμα ή ακόμα και την υπεράσπιση των συμφερόντων της όποιας τάξης εκπροσωπεί, αλλά κινείται με βάση τις αντιδράσεις σου. Περνάει ό,τι την αφήνεις να περνάει, ό,τι νομίζει πως δεν θα συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις. Ο Καίει-Καίει δεν είναι Θάτσερ. Και είναι έτοιμος να φάει όλα τα παιδιά του, για να κρατήσει αλώβητο το προφίλ του "φιλολαϊκού".

Αν θέλεις να ξεφορτωθείς λοιπόν κάποιους από το Κυβερνητικό Big Brother, και να στείλεις ένα σήμα, αύριο πρέπει να φροντίσεις να μην δουλέψει τίποτα...

3 comments:

The Motorcycle boy said...

Τίποτα μα τίποτα να μη δουλέψει. Κι αν ακούσω κανέναν να γκρινιάζει για την εκπροσώπηση, τη διατύπωση των αιτημάτων, τους συνδικαλιστές και την παγκόσμια επανάσταση θα του δαγκώσω το αυτί.
Μόνο αν δε δουλέψει τίποτα θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και οι ιδιωτικοί που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους ο μπαμπούλας της απόλυσης.

weirdo said...

..επίσης, θα'ναι σημαντικό να βγούμε στους δρόμους και να μετάσχουμε στις κινητοποιήσεις. Ενεργά.

PiKei said...

Δεν διαφωνώ σε τίποτα με τις θέσεις σας...