Tuesday, August 2, 2011

Το in.gr μεταδίδει από τον πλανήτη της τρόικας!

Διάβασε αυτό και γέλα ή κλάψε με το επίπεδο της δημοσιογραφίας που παράγεται στο μέγαρο της Μιχαλακοπούλου!
Μόνο με αναμετάδοση από τον πλανήτη της τρόικας μπορεί να προέκυψε ένα τέτοιο κομμάτι.
Συστήνω σοβαρά στον ΔΟΛ να απολύσει όλους τους συντάκτες του και να βάλει δύο άτομα να παρακολουθούν μόνο τι ανεβαίνει στο U-tube. Ούτε να βγαίνουν στον δρόμο, ούτε τίποτα. Μόνο U-tube να βλέπουνε ρε φίλε, πιο κοντά στην πραγματικότητα θα είναι το μαγαζί γωνία.
Κρίμα, σε λίγο το in.gr θα είναι χειρότερο κι από το newsbeast που λέει βίλες τα τετραόροφα κτήρια...

Υ.Γ. Και για να μην διαβάζεις άλλα παραμύθια δεν είμαστε σαν τα μανιτάρια που εμφανίζονται πότε-πότε και κάτω από ειδικές συνθήκες για να "επανεμφανιστούμε". Είμαστε αυτοφυείς κι αυτό σημαίνει πως κάθε μέρα είναι γιορτή και είμαστε εκεί, ούτε μία δεν λείψαμε από το Σύνταγμα, όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά και τα ψηφίσματα. Με σκηνές ή χωρίς σκηνές, με υποδομές ή χωρίς υποδομές, με την έγκριση ή όχι των "υπευθύνων" και των λοιπών "εργοδοτών" τους, η Λαϊκή Συνέλευση γίνεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ κι όχι Τετάρτη και Κυριακή όπως λένε οι "έγκριτοι" στα άρθρα-πατσαβούρες.

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΝΕΙ.

Μια χαρά Αύγουστο θα περάσουμε...

No comments: