Monday, November 7, 2011

Κέρκυρα...

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- Πλατεία Δημαρχείου

Προς τους Κερκυραίους συμπολίτες μας

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αποκαλύπτουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το μέλλον που μας επιφυλάσσουν . Μας οδηγούν στην υπογραφή μιας «νέας δανειακής σύμβασης» που θα καταργήσει κάθε έννοια εθνικής και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Πίσω από τις 545 σελίδες της κρύβεται η μετατροπή του κάθε ενός μας σε δουλοπάροικο και της χώρας σε τριτοκοσμικό προτεκτοράτο.

Οι «πιστωτές» μας απαιτούν την «άμεση επίβλεψη» που σημαίνει διορισμό πρωθυπουργού και κυβέρνησης από την πλευρά τους, προκειμένου να παρακολουθούν την τήρηση της συμφωνίας.

Πρώτα θα καταβάλλεται η δόση του δανείου και ότι μείνει θα πηγαίνει για τον προϋπολογισμό. Αυτό σημαίνει ότι οι δαπάνες για τα στοιχειώδη καταργούνται .

Εάν δεν υπάρχει σήμερα κονδύλι για πετρέλαιο στο κολυμβητήριο και στα λύκεια, αύριο δεν θα υπάρχει για τίποτα. Ουσιαστικά θα παραλύσει κάθε δημόσια δραστηριότητα.

Εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι θα απολυθούν για να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες στρατιές ανέργων και οι ελάχιστοι που θα μείνουν θα πληρώνονται με μισθούς πείνας.
Σκοπεύουν να καταργήσουν κάθε εργασιακό δικαίωμα στον ιδιωτικό τομέα και να μετατρέψουν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους σε σύγχρονους σκλάβους.

Εάν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την ερημοποίηση των αγροτικών καλλιεργιών, τότε το μέλλον που μας επιφυλάσσουν είναι απερίγραπτο.

Ήδη ετοιμάζονται (ανάμεσα στα άλλα) να πουλήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου το λιμάνι της Κέρκυρας και την ακτή μέχρι την Γαρίτσα. Αν δεν τα καταφέρουν θα αναλάβει με τον νέο χρόνο να τα πουλήσει η κατοχική κυβέρνηση Γερμανών και Γάλλων.

Οι ιδιωτικοποιήσεις (προκειμένου να «εξυπηρετηθεί το χρέος») θα περάσουν στην δικαιοδοσία των «πιστωτών» .

Αυτοί είναι οι λόγοι που κάνουν τους πολιτικούς να προσπαθούν να εναποθέσουν την ευθύνη για την δανειακή σύμβαση σε μια «μεταβατική κυβέρνηση».

Ο Γ. Παπανδρέου και το κόμμα του θα πουν εκ των υστέρων ότι ήθελαν «δημοψήφισμα» , ο Α. Σαμαράς και το κόμμα του ότι «αντιστάθηκαν» όσο μπορούσαν και οι υπόλοιποι ότι ζητούσαν «εκλογές».

Οργανώνουν από τώρα το άλλοθί τους στο επιχειρούμενο έγκλημα.

Επιχειρούν να μας οδηγήσουν απαθείς στην σφαγή.

Οι ερχόμενες εκλογές δεν θα έχουν πλέον κανένα νόημα (αφού θα γίνουν μετά το οριστικό ξεπούλημα της χώρας στις αγορές) πλην της μισθοδοσίας των βουλευτών και της κυβέρνησης που θα εκλεγεί, των κομμάτων της βουλής και του κατασταλτικού μηχανισμού που θα αναλάβει να ποδοπατήσει κάθε λαϊκή αντίσταση.

Κερκυραίοι συμπολίτες

Ο Αγώνας μας έδειξε ότι όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε.
Ούτε εκλογολογία, ούτε διχασμός.

Εξέγερση τώρα!
Το δικό μας Πολυτεχνείο είναι εδώ!
ΨΩΜΙ ΠΑΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ‘73

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Κέρκυρα 6 Νοεμβρίου 2011

No comments: