Friday, May 23, 2008

Μεθαύριο στην Κασσίων η ΑΛΕΦ αναλύει Άρθουρ Κλαρκ (αν και προσωπικά θα προτιμούσα Άρθουρ Ντεντ)

Θέλει πολύ κουράγιο για να στήνεσαι μπροστά στην δορυφορική πιατάρα με λαχούρι παρεό μεταξύ ογδόντα και τάφου... Ας σταματήσω όμως τις κακίες για τον θανόντα, ακόμα και το περίεργο γούστο στο ντύσιμο μπορεί να δικαιώσει ο θάνατος. Ας μεταφέρω - πιστά και με συνέπεια όπως κάθε σωστό μέλος - την πρόσκληση της ΑΛΕΦ. Διάβασε τα μαύρα:

Με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του συγγραφέα Άρθουρ Κλαρκ, η ΑΛΕΦ σάς καλεί την Κυριακή 25 Μαΐου 2008 και ώρα 19:30, στην αίθουσα Κασίων (3ης Σεπτεμβρίου 56, 2ος όροφος) σε μια εκδήλωση με σκοπό την Παρουσίαση και Ανάλυση του έργου του Άρθουρ Κλαρκ από τον Βαγγέλη Κρητικό και την Βάσω Χρήστου. (Η είσοδος όπως πάντα ελεύθερη.)
Θα χαρούμε να σας δούμε και να συζητήσουμε όλοι μαζί για τον συγγραφέα που σίγουρα ελάχιστους από εμάς άφησε ανεπηρέαστους.


Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ο Κλαρκ δεν με τρελαίνει προσωπικά, τον σέβομαι, υποκλίνομαι στο έργο του, αλλά το γράψιμό του το βαριέμαι! Γούστα είναι αυτά, έχω ακούσει για ανθρώπους που δεν πάνε τον Σπίνραντ, αυτό μιλάμε κι αν δεν το πιάνω με τίποτα, αλλά τι να κάνεις; Η ζωή είναι σκληρή, αλλά απείρως προτιμότερη απ' τον θάνατο.

Ωραία βρήκα και μπαρούφα για να το κλείσω...

2 comments:

0comments said...

κι εγώ της σχολής Τεντ είμαι!

Καλημέρα

PiKei said...

θα κατέβεις καμμιά φορά να σε δούμε ρε;