Thursday, December 21, 2006

Ανοίξαμε Και Σας Περιμένουμε!

Αυτό είναι ένα ιστολόγιο καθημερινής γραπτής προπόνησης. Ένα είδος προπονητήριου απόδοσης ιδεών. Θα περιέχει Επιστημονική Φαντασία, Καθημερινή Φαντασία και Διεστραμμένη Φαντασία.
Στόχος του είναι να με βάλει στην υποχρεώση να γράφω ένα - έστω και μικρό - κείμενο την ημέρα. Και να με βγάλει από την ανέκφραστη - κι άρα στείρα - αντιπαράθεση με την "πραγματικότητα".
Το ιστολόγιο αυτό θα είναι επώνυμο, αν καταφέρω να βρω πως πάει κανείς στο Αbout Me.
Από την παραπάνω φράση εύκολα νομίζω πως αντιλαμβάνεσαι πως δεν "πετάω" στα τεχνολογικά.
Εντάξει λοιπόν...
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

6 comments:

Dimitri said...

Καλωσήρθατε αγαπητέ!
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία, ό,τι επιθυμείτε, καλές γιορτές, κουράγιο στον δαίδαλο των μπλογκορυθμίσεων, υπομονή κι επιμονή!

Anonymous said...

Καλή blogoσταδιοδρομία μίστερ Πι! Και παρηγορήσου: Όλοι έχουμε τεράστια δυσκολία στο πώς πάει κανείς στο About me (κυρίως off line...).

Anonymous said...

Συγχαρητήρια, καλά μπλογκοτάξιδα και όσο για τα τεχνικά προβλήματα: Για κάθε απορία μπορείς να καλείς από το δορυφορικό τον ΟΗΕ. Έχουν ειδική υπηρεσία τεχνικής μπλογκοϋποστήριξης, φορ ίγνκλις πρες νάιν.

An-Lu said...

Επιτέλους! Καλώς ήρθατε!
Το "about me" το φτιάχνετε από το edit profile!

PiKei said...

"Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους!" "Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του τόπου, της πατρίδας, των συναδέλφων και των φίλων"
"Αυτή η ευκαιρία δεν επιτρέπεται να πάει χαμένη!"

Όλα τα παραπάνω αποτελούν προδημοσίευση από το διήγημα "Ξύλινη Γλώσσα".

Anonymous said...

Πολύ ωραία έμπνευση & δουλειά. Ζηλεύω, ρε γαμώτο, θέλω και γω internet στο σπίτι μου, μπούούού... να παίζω και να μιλάω με κόσμο όχι για ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ.Μη μου πεις να πάρω το 134 και τσούπ στην πόρτα μου.
Καλή επιτυχία...και μάλλον τα καταφέρνεις καλά με την τεχνολογία!
Φιλιά και καλή χρονιά.
α.κ.