Sunday, October 26, 2008

Αύριο στο TV ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Πήρα αυτό το mail από το TV Χωρίς Σύνορα και το αναδημοσιεύω:

ΤΟ ΤV ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ «ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ...»

Δοκίμασε κι εσύ την αντοχή του...

Το ΤV Χωρίς Σύνορα ζητά την... τεχνική συμπαράσταση του κοινού.

Προσδοκώντας στην παράλληλη παρουσία μεγάλου αριθμού επισκεπτών κατά τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας την 1η Νοεμβρίου, ο Στέλιος Κούλογλου και η ομάδα του καλούν τους φίλους και υποστηρικτές του Ρεπορτάζ και ΤV Χωρίς Σύνορα να επισκεφθούν όλοι μαζί την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.vision-plus.gr/demo

To ραντεβού έχει οριστεί για τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, με επιθυμητές ώρες: 10-12 το πρωί και ξανά 6-8 το απόγευμα, με στόχο να εκτιμηθούν οι ανάγκες της μετάδοσης σε πραγματικές συνθήκες. Όσοι συμμετάσχουν θα πρέπει απλώς να παρακολουθήσουν μέσα από τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση ένα παλαιό επεισόδιο του ΡΧΣ. Αν το έχουν δει στο παρελθόν, αρκεί να αφήσουν την αναπαραγωγή να ολοκληρωθεί.

Κατά την επίσημη έναρξη του νέου διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού θα προβληθούν ένα αφιέρωμα για τις αμερικανικές εκλογές και η νέα ταινία του Μάικλ Μουρ, “Slacker Uprising”.

Την ταινία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν λίγες ημέρες νωρίτερα και πριν από κάθε άλλο χρήστη οι φίλοι του ΤV Χωρίς Σύνορα, μέσω κωδικού που θα αποσταλεί με νέο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Ο Στέλιος Κούλογλου και η ομάδα του TV Χωρίς Σύνορα ευχαριστούν το κοινό εκ των προτέρων και υπενθυμίζουν... η τύχη του σταθμού βρίσκεται όχι μόνο στα δικά τους αλλά και στα δικά σας χέρια!

Αισθάνομαι άσχημα που δεν έχω παρακολουθήσει την διαδικασία γέννησης του TV Χωρίς Σύνορα όσο θα ήθελα, αλλά δεσμεύομαι να επανορθώσω στο μέλλον... Περισσότερα εδώ κι εδώ.

1 comment:

Vlaxos (Σιάτρας Σπύρος) said...

Ωραίος!

Χαμπάρι δεν είχα πάρει!

Ήδη το ψάχνω το site!

Ελπίζω να καλύπτει τις προσδοκίες πολλών.
Είδομεν!...