Saturday, March 7, 2009

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΑΜΟΣ αύριο στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ

Το διήγημα της Χέντβιγκ Καρακούδα "Ένας Καλός Γάμος" θα διαβαστεί αύριο στις 7:30μμ στην τακτική - ανά δεκαπενθήμερο - εκδήλωση της ΑΛΕΦ. Ο χώρος όμως είναι καινούριος από κάθε άποψη. Καινούριος για τις εκδηλώσεις της Λέσχης και ολοκαίνουριος στην πιάτσα. Πρόκειται για το καφέ-βιβλιοπωλείο ΕΝΑΣΤΡΟΝ (Σόλωνος 101), έναν χώρο με τρία επίπεδα που συνδυάζει νοητική διέγερση (βιβλιολατρεία), σωματική διέγερση (καφεϊνη) και χαλάρωση (ποτά). Το μαγαζί λέει...

Όσο για το διήγημα, κατέβηκε στο Λογοτεχνικό Εργαστήριο της ΑΛΕΦ. Εκεί, όπως συμβαίνει πάντα, έφαγε πολύ ξύλο. Το πήρε πίσω σακατεμένο η συγγραφέας του, το έβαλε στο 166 και μετά στην Εντατική, κάποια στιγμή ήρθε το εξιτήριο, το πήρε σπίτι, το έντυσε, το χτένισε, το στόλισε και αύριο το παρουσιάζει.

Μια πιο νορμάλ ανακοίνωση για την εκδήλωση θα βρεις εδώ.

3 comments:

The Motorcycle boy said...

Σήμερα το είδα! Ελπίζω το διήγημα να το διάβασε η ίδια και όχι κανένας "καταξιωμένος σνομπ συγγραφέας"...
Το θέμα είναι, εγώ που μπορώ να το διαβάσω;

Υ.Γ.: Καλή τύχη δεν της εύχομαι, τη θεωρώ δεδομένη!

PiKei said...

Ο "χαμηλών-πωλήσεων-Ο-θεός-να-τον-κάνει" συγγραφέας το διάβασε, γιατί ή ίδια διαβάζει μόνο των "αλλωνόνε" κι όχι τα δικά της. Εσύ μπορείς να το διαβάσεις, με το γνωστό κόλπο των ημερών: Βάλε τα λεφτά στον λογαριασμό Τραπέζης που πρέπει και θα πάρεις πίσω το φορτηγάκι που σου κλέψαμε. Κι άμα πας στον εισαγγελέα αυτός δεν μπορεί να κάνει άρση απορρήτου".

The Motorcycle boy said...

Να τα βάλω μανούλα μου, αλλά γίνεται να κρατήσετε το φορτηγάκι; Ένα σκασμό λεφτά μου τρώει στα πάρκινγκ.