Saturday, September 5, 2009

Άντε βρε, καλωσορίσατε!


Είναι μια παράδοση για το Tales of a Crazy World να αναδημοσιεύει τα ονόματα των νικητών του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κόμικς του 9 και να καλωσορίζει αυτές κι αυτούς που ντεμπουτάρουν στην Υπέροχη Σκηνή των Ελληνικών Κόμικς. Και δεν είναι μέρες τώρα αυτές να παίζουμε με τις παραδόσεις...

Γιατί τα κόμικς, όπως τα βλέπω εγώ, σ' αυτήν την χώρα είναι σαν την Αριστερά. Πολλές πίκρες και λίγες χαρές. Πολλές ήττες και λίγες επιτυχίες. Πολλή γκρίνια και λίγα γλέντια. Πολύς κόπος και ελάχιστη ανταμοιβή. Γι αυτό...

Αντε βρε... Καλωσορίσατε! Και περιμένουμε όλοι μας πολλά από σας. Μην αγχωθείτε κιόλας, αλλά δουλέψτε την γραμμή σας και μην παίρνετε και πολύ στα σοβαρά ούτε τον εαυτό σας ούτε και τους άλλους. Κι όσο για την Σκηνή, πιστέψτε με, είναι πολύ καλύτερα τώρα από ότι ήταν πιο παλιά.

Να παίξουν τώρα οι τρομπέτες! Οι Νικητές και οι Νικήτριες του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Κόμικς είναι... είναι...

ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ (ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΑ)
1Β. Ευαγγελία Μώρη
2Β. Δέσποινα Ζενεμπίση
3Β. Θοδωρής Οικονόμου
1Ε. Αθανάσιος Αντζούρης
2Ε. Ιωάννα Κωστοπούλου
3Ε. Δημήτριος Χήρας
Δ: Κωνσταντίνος Αναγνώστου, Γιάννης Βούλγαρης, Χριστίνα Δεμιρτζίογλου, Μαρία Μαραγκού, Παρασκευή Μαρκάτου, Στέλιος Πετράκος, Βαγγέλης Τζιμόπουλος.

ΝΕΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ (ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ):
1Β. Δημήτρης Βλάχος
2Β. Γιώργος Μπαριτάκης
3Β. Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος
1Ε. Εμμανουήλ-Φωτεινός Ιωαννίδης
2Ε. Διονύσης Μυλωνάς
3Ε. Γιάννης Δαχής
Δ: Τάσος Αναστασιάδης, Σοφία Βίνη, Πέρσα Ζαχαριά, Άννα Λαμπρινού, Βασίλης Λόγιος, Κυριάκος Μαυρίδης, Μariaelena Palloni.

Όπου Β, βραβείο. Όπου Ε, έπαινος. Όπου Δ, διάκριση.

Η Βράβευση και τα Εγκαίνια της Έκθεσης του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού θα γίνουν την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).

Τα έργα θα μείνουν κρεμασμένα από τις 8 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, για να τα δει όλος ο κόσμος, μαζί με την Αναδρομική Έκθεση 59 Καλλιτεχνών για τα 9 Χρόνια του "9" (σαν να λέμε 9Χ9+9).

Και φυσικά κι άλλες πληροφορίες για το κόλπο 9X9+9 θα ανεβάσω σύντομα.

Γιατί το "9" έγινε 9 χρονών και εκτός από δόντια χαίρομαι να το βλέπω να βγάζει και γλώσσα!

No comments: