Wednesday, September 24, 2008

Δεν έχει σημασία πόσο νωρίς αρχίζεις τα Κόμικς...

...σημασία έχει πότε "ωριμάζεις", γίνεσαι "σοβαρός" (και άρα επικίνδυνος για τον εαυτό σου και την κοινωνία) και τα κόβεις.

Στο σημερινό "9" πάντως ο 8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κόμικς αναγγέλει και δημοσιεύει τους νικητές του. Και το TALES που αρνείται σθεναρά να "ωριμάσει" και να "σοβαρευτεί" τους καλωσορίζει, ως είθισται.

Είναι (κι εδώ μπαίνουν οι τρομπέτες):

ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ (my favorites)
1Β. Άννα Τριμίντζιου
2Β. Αιμιλία Κονταίου
3Β. Βασίλης Κουρεντής
1Ε. Μαρία Βάγκοβα
2Ε. Ερρίκος Πέτρου
3Ε. Ευαγγελία Μώρη
Δ: Γιώργος Αντωνάτος, Παναγιώτης Βαρούτσος, Δημήτρης Δουλουφάκης, Αθανάσιος Καραμπάλιος, Μαρίνα Καντιάνα Κοντσέττι, Δημήτρης Μπουκλής, Βασίλειος Σπανός.

ΝΕΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ (ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ):
1Β. Εμμανουήλ Τηλέμαχος Ιατρού
2Β. Όθων Στυλιανός Νικολαϊδης
3Β. Ανδρέας Αντώνος
1Ε. Ελένη Βλαστάρη
2Ε. Χρήστος Καρακίτσος
3Ε. Γιώργος Μπαριτάκης
Δ: Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Σοφία Ανδρουλιδάκη, Iwayan Dania, Δημήτρης Κουμεντακάτος, Μιτσίρου Μορικάουα, Ευστράτιος Τζαμπαλάτης, Δημήτρης Τριμίντζιος.

Όπου Β, βραβείο. Όπου Ε, έπαινος. Όπου Δ, διάκριση.

Η Βράβευση και τα εγκαίνια της Έκθεσης του 8ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού θα γίνουν την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. στην γκαλερί του ΑΚΤΟ (Κραναού 3, Ψυρρή).

Τα έργα θα μείνουν κρεμασμένα μέχρι τις 12 Οκτωβρίου για να τα δει όλος ο κόσμος. Τους νικητές θα τους κρεμάσουμε επιτόπου ανάποδα από τα μπαλκόνια, για να "ωριμάσουν" και να σταματήσουν να ασχολούνται με τα "καραγκιοζάκια"...

No comments: