Wednesday, September 26, 2007

7ος Διαγωνισμός Κόμικς του 9 - Απονομή και Έκθεση Βραβείων

Το γλέντι συνεχίζεται. Για έβδομη φορά το 9 ρίχνει στην κρεατομηχανή της ελληνικής κόμικς κοινότητας, "φρέσκα" κορμιά για άλεσμα. Απόψε, στις 7:30 το βράδι, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50.

Η απονομή θα γίνει στην Αίθουσα Τρίτσης (δεξιά στο βάθος), η έκθεση φιλοξενείται από χθες στην Αίθουσα Ιακωβίδης (πάνω και δεξιά) και ήδη την έχουν δει καμμιά πενηνταριά άνθρωποι.


Τα Βραβεία έλαβαν (και θα τα παραλάβουν με χαρά απόψε):

ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ
1ο: Μαριάνα Κουτσιπετσίδη
2ο: Μιχαήλ Μαϊλης
3ο: Γιάννης Βασιλειάδης
Έπαινοι: Βασίλειος Νικολόπουλος, Μιχαήλ Βασιλειάδης, Γεώργιος Χαραράς.
Διακρίσεις: Βαγγέλης Ανδρουτσόπουλος, Ευθαλία Γαρυφάλλου, Χρήστος Καϊάφας, Απόστολος Κεντρόπουλος, Σπύρος Οικονόμου, Πέτρος Ρούσσος, Βασίλης Χριστοφυλάκης.

ΝΕΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
1ο: Αναστασία Μπαμπέκου
2ο: Παναγιώτης Πέτρου
3ο: Αργύρης Σανδάλης
Έπαινοι: Χριστίνα Τσέβη, Γιώργος Χαλκιάς, Φώτης Παπαστεφάνου.
Διακρίσεις: Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος, Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Αθανασία Ανδρουτσοπούλου, Στέλιος Γιαμαρέλος, Μανώλης Ζουλάκης, Ευαγγελία Μέντζου, Αλεξάνδρα Παπαδάκη.

Τo Tales Of A Crazy World καλωσορίζει το "νέο αίμα" και υπενθυμίζει πως σύμφωνα με τους Μεγάλους Παλαιούς τα κόμικς πρέπει να απολαμβάνονται υπεύθυνα.



Η έκθεση είναι ανοιχτή από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι κι από τις 5 έως τις 9 το βράδυ. Δεν παίζει απόγευμα της Κυριακής και επίσης καθόλου Δευτέρα.

Τα έργα θα κρέμονται μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, μετά θα γίνουν πακέτο και θα αρχίσουν τα ταξίδια για να τα δουν από κοντά και άλλοι άνθρωποι, πιο σοφοί, εκτός του λεκανοπεδίου.

Κι αφού τελειώσεις αυτό, πήγαινε εκεί. Είναι η εβδομάδα αυτοπροβολής μου...

2 comments:

The Motorcycle boy said...

Εσύ δεν πήρες κανένα βραβείο ρε; Γιατί; Δεν είσαι νέος; Χαχαχαχα!

PiKei said...

Δυστυχώς δεν εμπίπτω σε καμιά κατηγορία. Ούτε νέος (κρύβε χρόνια), ούτε ταλέντο (δεν μπορώ να τραβήξω μια ίσια γραμμή, όλες ruffles βγαίνουνε), ούτε καλλιτέχνης (δεν έχω σπουδάσει σχέδιο, αλλώστε θα ήταν ανώφελο). Έτσι μου μένει μόνο το σενάριο που δεν παίρνει βραβείο στον διαγωνισμό...