Friday, September 7, 2007

Μια Χαρά Το Έβαλες Εσύ Το Δίλημμα, Πάρε Τώρα Και Την Απάντηση Μου!


Το έβαλε επιτέλους το δίλημμα ο Καίει-Καίει. Το έβαλε στο (ΣΙΚΕ ΟΛΑ!) debate, το ξανάβαλε και χθες από την ανοιχτή συγκέντρωση για να το εμπεδώσουμε. Αυτοδυναμία ή Ακυβερνησία;

Και στο καπάκι πέσανε από παντού τα παπαγαλάκια. Θα διαλυθεί η οικονομία, ο τόπος δεν αντέχει αστάθεια, ο Έλληνας θέλει να τον κυβερνάνε, μπαίνουμε σε περιπέτειες...

Λοιπόν η δική μου απάντηση είναι απλή, Καίει-Καίει. Θέλεις να κάνουμε εκλογές κάθε δεκαπέντε μέρες; Να τις κάνουμε... θα δώσουμε και ώθηση στην Ελληνική Οικονομία. Με την πρεμούρα που έχουν πάντοτε οι βουλευτές να ξαναβγούν, τα τυπογραφεία θα δουλεύουν τριπλοβάρδιες, οι μακιγιέζ θα τρέχουν από ραντεβού σε ραντεβού, κι οι φωτογράφοι κι οι φωτοσοπάδες θα παίρνουν αμφεταμίνες για να σας προλάβουνε. Τα μαγαζιά θα είναι τίγκα, η τηλεόραση θα κάνει τρελά νούμερα, η μπλογκόσφαιρα θα γαμεί, η επαγγελματική στέγη θα νοικιάζεται μόνο για εκλογικά κέντρα και όλοι οι Έλληνες θα ζούμε σαν πασάδες πουλώντας την ψήφο μας στον υψηλότερο πλειοδότη (και θα συντονιζόμαστε μεταξύ μας να βγαίνει πάντα ίδιο το εκλογικό αποτέλεσμα για να μπορούμε να την πουλήσουμε ξανά την άλλη βδομάδα).

Μια χαρά, νάτη η αναδιανομή του πλούτου. Χωρίς κυβέρνηση, χωρίς βουλή, χωρίς αυτοδυναμία, ούτε κυβερνήσεις συνεργασίας. Με τον Κυρίαρχο Λαό να σας κρατάει αιώνια στο Καθαρτήριο μέχρι να αποφασίσετε πως η δουλειά σας δεν είναι χαβαλές, αλλά έχει ευθύνη όπως κι όλες οι άλλες ή να πάτε επιτέλους σπίτι σας.

Άσε που μόνο οι ανταποκριτές που θα 'ρθουνε, να δούνε την Weird Greece με τις μόνιμα στημένες κάλπες, θα λύσουν και το πρόβλημα του Χειμερινού Τουρισμού.

H Vote Season θα φέρει πιο πολλά από την High Season. Live the voting myth in Greece!

Μόνο δυο προϋποθέσεις έχει αυτός ο Παράδεισος, Καίει-Καίει. Εσείς να είσαστε όσο άπληστοι νομίζουμε κι εμείς όσο έξυπνοι χρειάζεται.

Κι αν τολμήσεις να μου πεις πως ένα ακυβέρνητο κράτος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις πιθανές κρίσεις που θα του προκύψουν, η απάντηση μου είναι αυτή:

Τόσον καιρό που κυβερνάς, ποια γαμημένη κρίση αντιμετώπισες; Και πόσες πραγματικά δημιούργησες;

2 comments:

Jean - Lyc said...

Έστω και καθυστερημένα, πήρες pingback.

(Αλλά, φευ! δε φαίνεται!)

ATHENA said...

ΛΙΝΚΑΡΙΣΑ ΠΑΡΑΥΤΑ

ΘΕΟΣ ΛΕΜΕ!