Tuesday, June 12, 2012

Ο αγαπημένος μου Μπάιρον ξαναχτυπά...

Αν είσαι θαμώνας του TALES θα γνωρίζεις την λατρεία μου για τον Μπάιρον, από τότε που αμόλαγε τους Μπλέδες και τους Χακήδες να πνίγουνε τον κόσμο στα χημικά και τους ονόμαζε Πραιτωριανούς. Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση να μην αναδημοσιεύσω το τελευταίο του πόνημα και φυσικά να υποκλιθώ στο λαμπερό του πνεύμα...

Αθήνα 6.06.2012
Ο μέγας Δελφικός μύστης και δάσκαλος της ηθικής, ο Πλούταρχος, έλεγε: «Η άγνοια του κακού εμποδίζει τον άνθρωπο να δει και ν’ακολουθήσει συνειδητά το καλό» . Σαν να μιλούσε για το σήμερα. Δεν μπορώ ν’ αφήσω τους συμπολίτες μου ανειδοποίητους. Σας ειδοποιώ λοιπόν. Μήν αγνοείτε το κακό που απειλεί την Πατρίδα μας εάν γίνει το μέγα λάθος στις 17 Ιουνίου. Και θα είναι λάθος –ίσως και μοιραίο- εάν δεν υπερψηφισθεί η Ν.Δ. είτε από θυμό είτε από δικαιολογημένη για τα χίλια μύρια αγανάκτηση. Δεν είναι το αλάνθαστο ή το ιδεώδες η Ν.Δ. Είναι όμως το καλύτερο δυνατό. Είναι το σύμβολο της πολιτικής σταθερότητας, της δημοκρατικής συνέχειας και συνέπειας, της Ελληνο-Ευρωπαϊκής ιδέας και πραγματικότητας. Είναι η κιβωτός των αξιών μας που συναιρούνται στο παμπάλαιο, τίμιο και αληθινό τρίπτυχο: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Οι ποικιλόχρωμοι κουλτουρομαρξιστές μάς απαγορεύουν να λέμε την ταυτότητά μας με το όνομά της . Γιατί είναι μαθημένοι να κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και με «κουκούλες». Σερφάρουν σκαρφαλωμένοι, ένα ολόκληρο τσούρμο συνιστωσών, μυστήριων γκρουπούσκουλων και παλαιοπασόκων, πάνω στη σάπια σανίδα της ψευδοεπανάστασης και του ψευδοριζοσπαστισμού τους, αφιονισμένοι και άπληστοι για εξουσία, στα θολά κύματα του λαϊκισμού, αδιαφορώντας για τις συνέπειες του τραγικού πειράματός τους για τον τόπο. Αυτοί είναι. Να αντισταθούμε πρέπει και στις σειρήνες των λαοπλάνων και αυτοσχέδιων λαθρεμπόρων ξένων ιδεών, που τις περιφέρουν με αναίδεια και θράσος για να ικανοποιήσουν τις μωροφιλοδοξίες τους, παριστάνοντας τους εθνοσωτήρες. Σκεφθείτε φίλοι μου δυο φορές αυτά που σας λέω. Σας καλώ στη μεγάλη πανστρατιά της Ν.Δ. για να σώσουμε την Πατρίδα μας . Αυτός είναι ο ιερός σκοπός των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Νυν υπέρ πάντων ο αγών.!
Με αγωνιστικούς και αισιόδοξους
Χαιρετισμούς
Βύρων Πολύδωρας

2 comments:

Μ.Μ. said...

Εάν υπήρχε τρόπος (χρονομηχανή/ανάσταση νεκρών/μετεμψύχωση στην ίδια προσωπικότητα) οι αρχαίοι θα έκαιγαν τα πάντα από συγγράμματα, θα αυτοκτονούσαν σε ομαδικούς τάφους και θα έκαναν ο,τιδήποτε για να σβύσουν κάθε ίχνος τους από την ιστορία.

Μ.Μ.

PiKei said...

Ανεπιφύλακτα θα συμφωνήσω...