Tuesday, March 31, 2009

Πρώτη ημέρα κυκλοφορίας για το Σχέδιο Φράκταλ


Έχω την ευτυχία να γνωρίζω από αξιόπιστη πηγή πως το γνωστό βιβλιοπωλείο Solaris παρέλαβε σήμερα και φυσικά πουλάει το ολόφρεσκο μυθιστόρημα "Σχέδιο Φράκταλ" του Κώστα Χαρίτου. Συνεπώς η 31η Μαρτίου είναι de facto η πρώτη μέρα κυκλοφορίας του βιβλίου και το TALES OF A CRAZY WORLD το σημειώνει για την Ιστορία.

Το Σχέδιο Φράκταλ είναι το πρώτο μυθιστόρημα του Κώστα που όμως έχει παρελθόν στον χώρο της συγγραφής επιστημονικής φαντασίας στην Ελλάδα με δημοσιευμένα διηγήματα στο "9" και αλλού.

Την αναλυτική μου γνώμη θα την δημοσιεύσω εδώ, αφού ξαναδιαβάσω το βιβλίο στην τελική μορφή του. Με παίρνει όμως να το συστήνω ανεπιφύλακτα, ρισκάροντας το ανύπαρκτο κύρος μου, αφού από το draft που είχα διαβάσει το θεωρώ ένα ολοκληρωμένο έργο.

Καλοτάξιδο! Καλοτάξιδο! Καλοτάξιδο!
Και διαβάζοντας τις σελίδες 150-155 θα καταλάβεις γιατί επιμένω τόσο σε αυτήν την ευχή...



Επιπλέον το Σχέδιο Φράκταλ θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΑΛΕΦ στις 8 Απριλίου. Κι άμα κάνεις κλικ στην πρόσκληση την διαβάζεις χωρίς να βγάλεις τα ματάκια σου...

1 comment:

daf said...

Πολύ ωραία! Το παραγγέλνω κιόλας. Παρόλο που διαβάζω ήδη δύο βιβλία η πλοκή μου κίνησε την περιέργεια! I just have to read it..