Saturday, January 29, 2011

Μούγκα στην στρούγκα # 1


Από ποιο επίσημο site είναι αυτό το απόσπασμα; Προσπάθησε να φανταστείς, αλλά αν δεν τα καταφέρεις, ας το πάρει το ποτάμι...

Bασική αρχή του Συνδικαλιστικού Κινήματος στο θέμα των μεταναστών και των προσφύγων, είναι η ίση μεταχείρηση και η ομαλή ένταξή τους στον εργασιακό και τον ευρύτερο κοινωνικό τομέα. Με άξονα την προστασία των μεταναστών και των προσφύγων από φαινόμενα διακρίσεων και ρατσισμού, το (λείπει μια ακροστοιχίδα) μεταξύ άλλων, δραστηριοποιείται παρέχοντας τις υπηρεσίες του, με στόχο την αρτιότερη ενημέρωση των μεταναστών και των προσφύγων για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, την ευκολώτερη πρόσβασή τους σε θεσμούς και πρόσωπα τα οποία μπορούν να παρέχουν αναβαθμισμένη στήριξη, την ενδύνάμωσή τους ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσουν μόνοι τους τα δικαιώματά τους ως ισότιμοι πολίτες της κοινωνίας μας.

Για το λόγο αυτό, κρίνεται αναγκαία η συσπείρωση των μεταναστών και προσφύγων στα σωματεία, ούτως ώστε να μπορούν να ενταχθούν και να παλέψουν συντεταγμένα για την προάσπιση και περαιτέρω βελτίωση των δικαιωμάτων τους.

Μέσα από τα Συνδικάτα ενισχύουμε τη δύναμή μας, προασπίζουμε τα κεκτημένα μας, διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.


Σαν να μου φαίνεται πως κάτι δεν κάνατε καλά για να υπάρχουν τόσοι "αόρατοι"...

No comments: