Tuesday, February 12, 2008

Δηλαδή, θα μας γαμήσετε για ν' αλλάξει η ατζέντα;

Το λένε όλοι στα παράθυρα για πλάκα. Η Υπουργός σκλήρυνε, λέει, γιατί το Μαξίμου προτιμά να να τα κάνει λαμπόγυαλο στο Ασφαλιστικό, από το να παραμείνει η συζήτηση στο τρίγωνο των Βερμούδων (Ζαχο - Θε.Μα - Ζήμενς).

Γουστάρω! Πρώτη φορά θα μας γαμήσουνε όλους για να αλλάξει η ατζέντα! Ξύλο και Σούβλα για λόγους επικοινωνιακούς! Γουάου!

Αυτό φίλε μου ονομάζεται βαθιά πολιτική σκέψη! Ποιός την έκανε άραγε; Θα μάθουμε ποτέ; Ζει στην Ελλάδα ο Μακιαβέλλι του 21ου αιώνα; Και δουλεύει για το Κράτος ή είναι ελεύθερος επαγγελματίας;

Και κυρίως τι στο διάολο φοβούνται εκεί στο Μέγαρο ώστε να προτιμούν την πιο άγρια σύγκρουση με την Κοινωνία;

9 comments:

The Motorcycle boy said...

Ξέρουν τι φοβούνται και έχουν δίκιο που το φοβούνται. Γιατί αναφέρονται σε μια κοινωνία της οποίας δεν ιδρώνει το αυτί όσο κι αν τρώει γαμήσι στα ασφαλιστικά δικαιώματα, όσο κι αν καταργείται το δικαίωμα συνταξιοδότησης, όσο κι αν προσφέρεται έρμαιο στην εργοδοσία.

Αν όμως κάποιος τολμήσει να υπαινιχθεί πως ο Πρώθυ τον παίρνει ή πως είναι κερατάς, ή πως κερατώνει τη γυνάικα του ... Θα πέσει η κυβέρνηση, θα καταλυθεί το κράτος, θα γίνει επανάσταση!

Έχουμε αντανακλαστικά σαν κοινωνία φίλε μου!Τι νόμισες;

PiKei said...

Αυτά τα αντανακλαστικά παίζουν ακόμα; Δεν ξέρω, δεν πιστεύω πως το ζήτημα που τους τρομάζει αυτήν την στιγμή είναι ποιός τον παίρνει, αλλά πόσα και κυρίως από πού τα παίρνει...
Γιατί να ζοριστείς για να την βγάλεις με όσα βγάζεις, αν η κατάσταση είναι δύσκολη, μπορεί να ακούγεται έως και λογικό. Να γαμιέσαι όμως, ενώ γύρω σου εμφανίζονται κι εξαφανίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δεν το τρως με τίποτα. Ούτε αν είσαι το τελευταίο δεκάχρονο. Που σημειωτέον έχει βρει κι αυτό την μηχανή με τα εύκολα λεφτά από τα τηλεπαιχνίδια - και πρόθυμους γονείς που το νοικιάζουν - κι έτσι τσακίζεται να πλασάρει το "καλό" του προφίλ στην κάμερα...
Πω-πω downίλα που σου ρίχνω τώρα!

The Motorcycle boy said...

Μπααα, είχα στοκ, αλλά την παράτησα σε ένα ποστ.
Δηλαδή πιστεύεις πως αν δεν βγει πικάντικο σεξουαλικό κουτσομπολιό θα ιδρώσει αυτί; Ρε εδώ οι δημοσιοχαφιέδες ανέμισαν αμύθητα λεφτά στις οθόνες και ο κακομοίρης ακόμα τους χαζεύει και τους θεωρεί αξιόπιστους!
Υ.Γ.: Τα τηλεπαιχνίδια δεν έχουν λεφτά και οι πρόθυμοι γονείς το ξέρουν. Αλλά επειδή τυγχάνουν πρόθυμοι, ξεβρακώνουν τα βλαστάρια τους για ένα τέταρτο τηλεθέασης.

PiKei said...

Καμιά φορά και για μισό κιλό (αν είναι prime time)

Vlaxos (Σιάτρας Σπύρος) said...

Είναι του δόγματος "η αλήθεια είναι ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ" ρε σεις!
Συντηρούν μια τέτοια αποπροσανατολιστική τακτική για να μπορέσουν να ξεσκίσουν βάρδουλα στο μουλωχτό.
Όλα θέμα "πολιτικού κόσοτυς" είναι.
Μέχρι να χαμπαριάσουμε πως στην παρτούζα πρέπει να πιάνεις τοίχο, έχουμε βρεθεί με τις ζαρτιέρες στον αφαλό και τις ζαρτινιέρες κολλάρο!
Δεν έχουν αυτοί το πρόβλημα ρε!
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ!
Αυτοί ακολουθούν το πασίγνωστο "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"!
... και εμείς οι μαλάκες τσιμπάμε ο ένας τον άλλο να δούμε αν κοιμόμαστε...
Στον δρόμο την πίστη μου μέσα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, (κυριολεκτικά και μεταφορικά0, μπας και σώσουμε τουλάχιστον τις ψυχές μας (ή οτι έχει μείνει από αυτές τέλος πάντων...)

PiKei said...

Όπου επαληθεύεται το ρηθέν υπό των προφητών "...και οι Vlaxoi θα έχουν ψυχή..." (πριν από το τέλος του Κόσμου).
Καλώστονα!

The Motorcycle boy said...

"... για να γκρινιάζουν οτι τους τη βγάλαμε" συμπληρώνω τον χρησμό του προφήτη.

Vlaxos (Σιάτρας Σπύρος) said...

...φαλίτσες!

Ομόρφηνα ρε ή έχετε καιρό να με δείτε;

Είχα τις "κλειστές" μου για λίγο...
"Επανέρχομαι" σιγά -σιγά όμως και θα γίνει της "Βουλής" ...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.