Friday, June 8, 2007

Μια Παράλογη Υπόθεση Εργασίας Για Την Ελλάδα Του Αύριο

Πάρε μια υπαρκτή τάση του σήμερα, κάνε την κυρίαρχη, τράβηξε την στο μέλλον και έχεις αμέσως ένα διήγημα επιστημονικής φαντασίας! Για να δούμε αν δουλεύει η συνταγή...

ELEOTHEOUENIMEROSI: 2010-06-08

Σε Πεντάκις Ισόβια και Πεντακόσια Σαράντα Δύο χρόνια φυλακή καταδικάστηκε σήμερα από το Ειδικό Αναθεωρητικό Χριστιανικό Στρατοδικείο ο διαβόητος εγκληματίας Παναγιώτης Κ. ή Φοιτήτης Με Τα Πράσινα Παπούτσια. Η δίκη του αφορούσε το έγκλημα της Ανυποταξίας Εν Αιωνίω Καιρώ Εθνικού Κινδύνου και ο Πρόεδρος του Ε.Α.Χ.Σ, Αρχιερέας-Στρατηγός Άλφα Αρσενικός Γεωργιάδης, απέρριψε το αίτημα της Υπεράσπισης να αθωωθεί ο κατηγορούμενος "αφού λόγω της προηγούμενης ποινής του για φθορά ξένης περιουσίας αντικειμενικά αδυνατούσε να βγεί από την φυλακή και να παρουσιασθεί ως όφειλε στο Στράτευμα", αφαιρόντας τον λόγο από την Υπεράσπιση και αντιτείνοντας το ατράνταχτο επιχείρημα "Αυτά είναι παραμύθια των φιλελευθεριστών...αν ήθελε να πάει φαντάρος, δεν θα έσπαγε αυτοκίνητα στην ζωή του σαν πολίτης".
Αναγκαστικά η Υπεράσπιση επανήλθε στην δραματική υπόθεση που έδωσε στον εγκληματία το "καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο" και, παρ' όλο που η υπόθεση αυτή έχει οριστικά πια τελεσιδικήσει με την γνωστή απόφαση του Αρχιερατικού Συμβουλίου (πρώην Άρειος Πάγος) που καταδίκασε τον διαβόητο ΠΚ σε διαρκή θάνατο και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, ισχυρίστηκε πως και οι έξι καταδικαστικές αποφάσεις υπήρξαν προϊόν δικαστικής πλάνης.
Η δήλωση αυτή προκάλεσε γενικευμένη θυμηδία στο ακροατήριο που αποτελούσαν νεαροί σπουδαστές του τμήματος Προφητειών Των ΕΛ του Εθνικού Λιακοπουλείου Πανεπιστημίου και νεαρές σπουδάστριες του τμήματος Συζύγων Πρεσβυτέρων της Εθνικής Σχολής Θηλέων Οσία Μαρία η Αιγύπτια. Φυσικά τα δύο τμήματα του ακροατηρίου ήταν αυστηρά διαχωρισμένα στην αίθουσα του Ε.Α.Χ.Κ., στο δεξί κλίτος οι άνδρες και στο αριστερό οι κορασίδες.
Μετά την διαρκείας δεκαπέντε δευτερολέπτων συνεδρίαση του Ειδικού Αναθεωρητικού Χριστιανικού Στρατοδικείου, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και έλαβε την ποινή που προαναφέραμε.
Να σημειωθεί εδώ πως σεβόμενοι την επιθυμία του δικηγόρου Υπερασπίσεως δεν αναφέρουμε τα στοιχεία του. Άλλωστε έχει προσωπικά ο ίδιος καταδικάσει τις ειδεχθείς πράξεις του διαβόητου κακοποιού και διορίστηκε αυτεπάγγελτα από το Ε.Α.Χ.Κ., αφού κανείς δικηγόρος δεν δέχτηκε αυτοβούλως να τον αναλάβει.

No comments: