Friday, March 9, 2007

Ρωτάω, Ρε! Πέσανε Πλαστικές Σφαίρες;

Είχα προγραμματίσει να γράψω σήμερα για το "SFF-Rated", αλλά θα το κάνω αύριο. Παραπέμπω όποιον ενδιαφέρεται για το Φεστιβάλ στο Sukumus.

Κάνοντας μια βόλτα στην Μπλογκόσφαιρα, βρήκα μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις και μια εκπληκτικά ανησυχητική πληροφορία. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Γι αυτό θα την διατυπώσω με ερώτηση.

Χρησιμοποίησε πραγματικά η Ελληνική Αστυνομία ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ χθες;
Υπάρχει σχετική αναφορά στο Indymedia, αλλά όχι και στην Ελευθεροτυπία που καλύπτει εκτεταμμένα τα συμβάντα.

Θέλω να ελπίζω πως δεν είναι έτσι. Θα ήθελα επίσης κάποιος να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει επισήμως. Θα ήθελα να σηκώθεί ΕΝΑΣ δημοσιογράφος και να το ρωτήσει ΣΗΜΕΡΑ στο Πρες-Ρουμ. Γιατί αλλιώς θα αναγκαστώ να υποστηρίξω σοβαρά αυτό που θα βρείτε να λέγεται για πλάκα παρακάτω για τα media...

4 comments:

The Motorcycle boy said...

Ρίξε μια ματιά στο indy.gr (το έχω στο ποστ μου -κι ευχαριστώ κιόλας για το λινκ) κι αν το διασταυρώσεις και από δεύτερη πηγή πάει να πει πως είναι αλήθεια. Σιγά μην το έγραφε η Ελευθεροτυπία μάγμα μου, αυτοί έχουν γίνει καθεστωτικοί και διαπλεκόμενοι πια. Καμιά σχέση με την εφημερίδα του '80.

savon des bebes gentilles said...

δυστυχως επιβεβαιωνεται...για την θεσσαλονικη τουλαχιστον εχουμε κρατησει και μια για να την βαλουμε σε προθηκη μαζι με μερικα απο τα εκαντοταδες δακρυγονα που επεσαν στα σκαλια του πολυτεχνειου. να σημειωθει οτι η επιθεση της αστυνομιας το βραδυ της παρασκευης δεν ειχε οθτε αιτια οθτε αφορμη. μετετρεψε το πολυτεχνειο σε θαλαμο αεριων... υπαρχει και η πληροφορια οτι ενα παιδι πηγε στο αχεπα απο τραυματισμο απο δακρυγονο...

Anonymous said...

γεια,

είδα κι εγώ στο mega φοιτητή στη Θεσαλονίκη να δείχνει στην κάμερα την πλαστική σφαίρα

PiKei said...

Guys and Dolls (γιατί δεν ξέρω το φύλο σας)
Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όλα. Είδα και γω τον φοιτητή να την δείχνει στο Mega και επίσης το πόσο σφύριζε αδιάφορα το πάνελ.(Ευχαριστούμε, ας περάσουμε τώρα στο μετώπο της ακρίβειας...)
Θα γράψω σήμερα για το SFF-Rated, δείτε διάφορα ενδιαφέροντα στο Indymedia (όπως την Σύρο και τις ανακοινώσεις ΕΣΗΕΑ και Εικονοληπτών) και από βδομάδα τα ξαναλέμε.
Σας ευχαριστώ για όλα.