Saturday, March 10, 2007

SFF-Rated 2007 Δεύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ΕΦ&Φ


Αύριο, Κυριακή 11/3, 4.00-8.00 μ.μ. στον Κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ.

FAQ (in a non-sence way)

Τι είναι το SFF-Rated;
Φεστιβάλ.
Φεστιβάλ; Τι φεστιβάλ;
Δεύτερο.
Α, δηλαδή έγινε και πρώτο;
Πέρσι.
Με το τσιγκέλι θα στα βγάζω; Μήπως βαριέσαι;
Όχι ρε! Ρώτα ελεύθερα, σαν να είσαι στο Πρες Ρούμ...
Α, τόσο ελεύθερα; Καλά, τότε πες ότι θες εσύ...
Αρχινάω κι όταν βαρεθείς κόψε με. Το Δεύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Επιστημονικής Φαντασίας και Φανταστικού παρουσιάζεται στον Κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ από τις 4.00 μμ έως τις 8.00 μμ της Κυριακής 11 Μαρτίου 2007 και διοργανώνεται από την Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας, με χορηγούς το 9 της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και το αψέντι ΧΕΝΤΑ ABSENTA της ΜΠΟΙΚΟΣ ΑΕ. Είναι Δεύτερο γιατί πέρσι έγινε το Πρώτο στο BIOS μόνο με Ελληνικές συμμετοχές. Είναι Διεθνές γιατί φέτος έχει 20 Ταινίες από 10 χώρες. Είναι Ταινιών γιατί ταινίες παίζει. Είναι Μικρού Μήκους γιατί οι ταινίες είναι μικρού μήκους. Είναι Επιστημονικής Φαντασίας και Φανταστικού γιατί οι ταινίες είναι Επιστημονικής Φαντασίας και Φανταστικού. Το βγάλανε SFF-Rated γιατί... δεν ξέρω, αλλά απευθυνθείτε στον αρμόδιο Υπεύθυνο Αλέκο κι ότι σας πει και γω ως Απρόσωπος θα πω τα ίδια.
Εντάξει, κόφτο το Πρες Ρουμ. Όταν λέμε τέσσερις το εννοούμε;
Ναι ρε, ακριβώς στις τέσσερις αρχίζουμε για να μπορεί να παίξει το ΙΛΙΟΝ στις 8.20 τις "Ζωές των Άλλων". Το είδες; Ωραία ταινία!
Εκτός θέματος είσαι! Κι αν αργήσω;
Καλά, πας καλά; 20 Μικρού Μήκους είναι... Αν έρθεις αργότερα, απλώς θα δεις λιγότερες. Δεν θα χάσεις την υπόθεση και μετά θα ψάχνεσαι τι βλέπω... Αν και καλά είναι να έρθεις τέσσερις παρά, να κάτσεις άνετα και να τις δεις όλες. Και να ψηφίσεις μετά ποια σου άρεσε περισσότερο.
Α, έχει και τέτοια;
Κυκλοφορεί μια φήμη... δεν σχολιάζω περισσότερο, είναι οff the record.
Την ξαναψώνισες τώρα;
Έ, άμα πούμε κι όλες τις εκπλήξεις... το πηδάμε το θέμα...
Μ΄ έχεις γκαστρώσει...
Α, να σου πω άμα τα θες όλα έτοιμα πήγαινε στον Αρβανίτη. Από την Τρίτη το έχει ανεβάσει, κι έκανε και χτες συμπληρωματικό με video...

No comments: