Saturday, July 7, 2007

Πάρνηθα - Κυριακή 8 Ιουλίου - Δράσεις και "Δράσεις"


Ξεκίνησα να καταγράψω απλώς τις αυριανές δράσεις για την Πάρνηθα (και όχι μόνο) αλλά εν τω μεταξύ μπήκε ο διάολος της πλάκας μέσα μου.

Δεν έχω άλλη θλίψη, ακόμα έχω οργή, αλλά ταυτόχρονα φυσάει ένα αεράκι στην μπλογκόσφαιρα που είναι αναζωογονητικό. Φίλοι μου που δεν κατέβαιναν ποτέ σε πορείες, με παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε πού θα βρεθούμε στο Σύνταγμα "να πούμε και καμιά κουβέντα", ο απολογισμός δείχνει πως η ενόχληση λειτούργησε. Θα δούμε τι θα γίνει πραγματικά αύριο, αλλά γουστάρω ήδη.

Α' Όψη του νομίσματος: Δράσεις της Κυριακής 8 Ιουλίου (όσες βρήκα)

Για πρωινούς ποδηλάτες. Λέγεται ACT NOW

Για πρωινούς οδοιπόρους. Παναττικό Δίκτυο Κινημάτων Πόλης.

Για πρωινούς τζόγκερς. Προσοχή: Υπάρχει αλλαγή στην διαδρομή από τους οργανωτές.

Και φυσικά για όλους, μα όλους, από τις 7:00 μμ Βόλτα Στην Βουλή. Ανοργάνωτη, ξεκίνησε απο sms, στην πορεία βρήκε πολλούς υποστηρικτές.

Β' όψη του νομίσματος: "Δράσεις" της Κυριακής 8 Ιουλίου 2007 (όσες σκέφτηκε το διεστραμμένο μου μυαλό)


Σέανς με συμμετοχή γνωστών πνευματιστών στο Μέγαρο Μαξίμου για να επανενταχθούν τα πνεύματα των δέντρων στην Πάρνηθα. Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Σύσκεψη του Υφυπουργού Οικονομικών με τις 25 μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις για να πάρουν από χίλια στρέμματα η καθεμία και να τα αναδασώσουν με πλαστικό χλοοτάπητα και γήπεδα 5Χ5 μέχρι να μεγαλώσουν τα έλατα. Στο καζίνο πρωί-πρωί.

Τελετή συμφιλίωσης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος με μεσολάβηση του Προέδρου της Ηλεκτρικής Εταιρείας, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Λόρδου Μπάϊρον. Σε κλειστό σκυλάδικο, 10 πμ.

Συνάντηση της Κοινοβουλετικής Ομάδας της Ολοκαίνουριας Δημοκρατίας με θέμα "Πως βγαίνουμε και λέμε μαλακίες ενώ καίγονται τα πάντα". Εισηγητής ο Κυβερνητικός Απρόσωπος. Ολοκληρώνεται με ξεσκόνισμα του σακκακιού του Πρωθυπουργού. ΣΕΦ, 12μμ.

Ημερίδα του Σοσιαλιστικού Κόμματος με τίτλο "Ότι είναι πράσινο δεν είναι απαραίτητα Αντρέας" και σφουγγάρισμα των γραφείων. Όλη μέρα κι όλη νύχτα.

Ημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος με τίτλο "Είναι τα έλατα λούμπεν προλεταριάτο;" και ξαράχνιασμα των γραφείων. Όλη μέρα κι όλη νύχτα.

Ημερίδα του Συνασπισμού με τίτλο "Μας πέρνει να λέμε Νονό κάποιον που τα ξεσκίζει όλα ή θα τα πάρει ο Μάρλον Μπράντο;" και σκούπισμα των γραφείων. Απογεματάκι, δεν ξυπνάνε νωρίτερα.

Επιστημονική διημερίδα του Ορθόδοξου Συναγερμού με τίτλο "Το Χ.Ο. στις ταυτότητες" και βάψιμο των γραφείων. Από το πρωί με διακοπή το μεσημέρι για φαγητό.

Συνεδρίαση στην ΓΑΔΑ για να αποφασιστεί πόσες διμοιρίες θα φυλάνε το Γνωστό Φυλάκιο. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ο χρόνος.

Σύσκεψη Εισαγγελέα-Ανακριτή για την αφισοκόληση του Συνεδρίου του Κυβερνώντος Κόμματος που έχει πνίξει την Αθήνα. Πέντε λεπτάκια, νωρίς το πρωί, σε στριπτιζάδικο.

Όποιος θέλει να προσθέσει Δράσεις και "Δράσεις" ας αφήσει σχόλιο...

No comments: