Friday, October 5, 2007

Mετά Τα Μεσάνυχτα Απόψε Το Εnterprise Στο Τριανόν

Αν και από πολύ νωρίς η επιστημονική φαντασία έγινε το προσωπικό μου "γήπεδο" ποτέ μα ποτέ μου δεν υπήρξα Trekie. Δεν ξέρω τι έφταιξε, ίσως δεν κατάφερα να βρω τα βαθύτερα επίπεδα του Star Trek, τα αυτιά του Σποκ μου φαίνονταν απλώς χαριτωμένα και ο Κάπταιν Κερκ πάντοτε πίστευα πως έπρεπε να παίζεται από καλύτερο ηθοποιό.

Παρ' όλα αυτά σέβομαι την μούρλα των Τrekies. Όταν μάλιστα καταλήγει να κάνει μεταμεσονύκτια στο ΤΡΙΑΝΟΝ, την σέβομαι ακόμα πιο πολύ και εύχομαι καλή επιτυχία στο αποψινό τους αφιέρωμα.

Όλα όσα χρειάζεσαι να μάθεις, θα τα βρεις εδώ και ακόμα αναλυτικότερα εδώ .

5 comments:

The Motorcycle boy said...

Δεν γίνεται να παίξει τίποτα με το "Διάστημα 1999" (αυτό δεν ήταν με τον Λαντάου;) που το έχανα γιατί στο άλλο κανάλι έβαζε το Happy days;
Υ.Γ.: Το Σταρ Τρεκ ήταν ξενέρα ρε γαμώτο.

Ο Καλος Λυκος said...

mboy, πόσα δίνεις να σου βρώ τα DVD του "Space 1999";

The Motorcycle boy said...

Ένα DVD με το Cristian F.

PiKei said...

Που την θυμήθηκες τώρα την κακομοίρα την Christian F.? Είχα κάνει ολόκληρη σκευωρία για να περάσω και να το δω αυτό το άθλιο πιλάφι...
Όσο για τo Space 1999 το παρακολουθούσα συστηματικά θυμάμαι, τι καλά ήταν τότε που είχαμε μόνο δυο κανάλια...
Πίσω ρε! Λάτρεις της Νοσταλγίας, πίσω! Με βάλατε στο λούκι Σαββατιάτικα!

Υ.Γ. Θα κανουμε όμως κάτι κουβέντες - όταν θα μας βαρέσει το Αλτχάϊμερ και θα μας κάνει ψησταριά τον εγκέφαλο - γαμάτες!
(...πέρασε χτες το απόγευμα ο Λαντάου, αλλά κοιμόσασταν τσογλάνια, να ρωτήστε και την νοσοκόμα...)

The Motorcycle boy said...

Christian θεά! Και με τρομερή μουσική του Bowie! Τι πιλάφι; Η ταινία ήταν λόγος να πέσεις στα ναρκωτικά -θα πρέπει να την ευχαριστήσω για τη μετέπειτα σταδιοδρομία μου χαχαχα!
Τα "Θάνατος στη Νοσταλγία" να τα αφήσεις για το βιβλίο σου -εδώ είμαστε η ειδική πτέρυγα των Καπέλων κάτω από την ταμπέλα Γηροκομείο.