Saturday, March 1, 2008

ΑΛΕΦ και ΤΟΛΚΙΝ μασκέ απόψε στην Dizzy

Μια αποκριάτικη συν-κατανάλωση ποτών έχουν προγραμματίσει τα μέλη της ΑΛΕΦ και της ΛΕΣΧΗΣ ΤΟΛΚΙΝ που θα παρευρεθούν (ελπίζουμε μαζικά) απόψε σε ένα Πάρτυ Μασκέ από ώρας 23:30, στη ντίσκο DIZZY στην Καλλιθέα. Η συγκεκριμένη ντίσκο (καλά διαβάζεις, ντίσκο) βρίσκεται στην οδό Σαπφούς 99 (πολυχώρος Citywalk, Πλατεία Κύπρου, Καλλιθέα, 2109562906). Παίζει 70ς & 80ς κι αν αληθεύουν οι φήμες κάποια στιγμή το γυρίζει και στα ελληνικά. Σίγουρα απέχει λίγα τετράγωνα από τον σταθμό του Ηλεκτρικού της Καλλιθέας και ίσως λιγότερα από την διασταύρωση των λεωφόρων Δαβάκη και Θησέως, από την οποία περνά όλη τη νύχτα το λεωφορείο 040 Πειραιάς-Σύνταγμα και πολλά ταξί. Μόνο τα ΙΧ ίσως έχουν πρόβλημα παρκαρίσματος, αλλά ή περιοχή διαθέτει και Parking (μην με ρωτήσεις που, δεν έχω αυτοκίνητο).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για την σύσφιξη των σχέσεων των συλλόγων του Φανταστικού και για να κάνουμε απόκριες κι εμείς οι Μεσαιωνικοί Εξωγήινοι σε ασφαλές περιβάλλον.

6 comments:

An-Lu said...

Κάνατε κοπάνα αγαπητέ και αυτό το σημειώσαμε!

PiKei said...

ναι, πράγματι. Τραβήξατε καμιά φωτογραφία να μου στείλεις;

An-Lu said...

Όχι!!!!
Γινόταν τόσο σύστριγγλο, που ούτε το χέρι μου στη τσάντα δεν μπορούσα να βάλω, όχι να τραβήξω και φωτό!

PiKei said...

Ψάχνω το "σύστριγγλο" στα λεξικά και δεν το βρίσκω. Για δώσε την ετυμολογία του γλυκιά μου, γιατί τέτοιες λέξεις δεν είναι να τις χάνεις, ιδιώς στις χαλεπές μέρες που έρχονται για την μικρή -πλην αρχαία- μας γλώσσα.

An-Lu said...

Συν+στριγγλιές ή
συν+στρίγγλες, διαλέγεις και παίρνεις ;-)
κοινώς ο χαμός!

PiKei said...

Ελήφθη, thanx!