Tuesday, March 20, 2007

Έχω Πάθει Παράνοια Ή Μας Παρακολουθούν Οι Κινέζοι;


Οι μπλόγκερς είναι ματαιόδοξοι. Ένας από τους λόγους για τους οποίους ανοίγει κανείς ένα μπλογκ είναι και η ματαιοδοξία (το πόσο σημαντικός είναι εξαρτάται από την περίπτωση). Τέλος της Διαπίστωσης, πάμε παρακάτω.

Ως ματαιόδοξος μπλόγκερ παραδέχομαι πως κοιτάζω τα "στατιστικά" μου. Κάθε μέρα, λέμε... (αν και έχω βάλει φρένο στον εαυτό μου να τα κοιτάζει μόνο μία φορά την μέρα). Τέλος του Ψυχαναγκασμού, πάμε παρακάτω.

Επιτέλους φτάνω στο ψητό. Έδω και ένα μήνα έχω συστηματικά επισκέψεις από την Κίνα. Στην αρχή έλεγα, εντάξει ο ένας στους δύο ανθρώπους του πλανήτη είναι Κινέζος, έρχονται από το Navbar, κατά λάθος, όπως και κάποιοι από την Αργεντινή, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή την Κένυα. Όμως μετά το έψαξα καλύτερα και είδα πως η Κίνα είναι η Τρίτη Χώρα στα γενικά στατιστικά μου, πάνω και από την Μεγάλη Βρεταννία που έχω γνωστούς, άσε που υπάρχει κι ολόκληρο ξενιτεμένο "φοιτητικό" δυναμικό Ελλήνων εκεί.

Αν είσαι Κινέζος, κάνε μου την χάρη να μου εξηγήσεις γιατί έρχεσαι στο TALES OF A CRAZY WORLD... να μου φύγει η Παράνοια, αν μη τι άλλο!

Αν είσαι μπλόγκερ, ρίξε μια ματιά πόσοι Κινέζοι σε επισκέπτονται καθημερινά... κι άσε μου μήνυμα, αν έχεις οποιαδήποτε ιδέα γιατί το κάνουν.

4 comments:

An-Lu said...

Εγώ περνάω από δω και κάνω την κινέζα!!!!





Λέμε τώρα!

Dimitri said...

Έχεις ψάξει μήπως σημαίνει κάτι kei pi στα κινέζικα; Λέμε τώρα...

Anonymous said...

如同您也許注意了, 我們鼓勵您現在試驗以魚翻譯。

PiKei said...

@an -lu:
Να σταματήσεις να κάνεις την Κινέζα και να αφήνεις ίχνη με την υπέροχη γοργονοουρά σου.

@dimitri:
Λές να σημαίνει κάτι; Θα προτιμούσα, αν είχα δικαίωμα γνώμης να σημαίνει "Το πορτραίτο του Μεγάλου Τιμονιέρη γέρνει στο Κολχόζ των Αγίων Αναργύρων. Να τραβηχτεί κάποιος να το ισιώσει".

@anonymous:
Για ξαναδοκίμασε. Γιατί είναι ενδιαφέρουσα η θέση σου, αλλά λίγο ασαφής...