Thursday, August 30, 2007

Tο Μόνο Οργανωμένο Σχέδιο Που Λειτουργεί Στην Ελλάδα...


...το είδαμε χτες το βράδυ όλοι όσοι ήμασταν στο Σύνταγμα. Την αλυσίδα των ΜΑΤ μπροστά στο μνημείο, σαν να είχαν να προστατεύσουν κάτι. Τις διμοιρίες που "φύλαγαν" και καλά την Βουλή. Τις κλούβες στην πάνω είσοδο. Την "συντονιστική" διμοιρία στην γωνία της Μεγάλης Βρετανίας.

Και πάνω από όλα την αναίτια χρήση βομβίδων κρότου-λάμψης για να διαλυθεί ένα καθ' όλα ήρεμο πλήθος, όταν η συγκέντρωση φάνηκε ξαφνικά να "τραβάει σε μάκρος" κατά την άποψη προφανώς των υπευθύνων των αστυνομικών δυνάμεων (Γιατί άραγε; Για να μην πληρώσουν υπερωρίες;)



Το κερασάκι όμως ήρθε με τα σκουπιδιάρικα του Νικήτα Κακλαμάνη που ήρθαν να καθαρίσουν πριν τελειώσει η συγκέντρωση. Είναι μέρος του "πολιτικού πολιτισμού" του φαίνεται κι αυτό...

Η Πλατεία Συντάγματος ανήκει στον Λαό. Αυτός της έδωσε το όνομα της φωνάζοντας εκεί "Σύνταγμα, Σύνταγμα!" μέχρι που το πήρε. Και κανένας δεν είναι μαγαζάτορας της για να μας λέει "Κλείσαμε τώρα, τον πούλο, πρέπει να σκουπίσουμε παιδιά..."



Βύρωνα και Νικήτα ντρέπομαι που έχουμε την ίδια ιθαγένεια. Γιατί φυσικά τα πολιτικά σας δικαιώματα φαίνεται καθαρά πως τα θεωρείτε "ένα επίπεδο πάνω" από τα δικά μου.

Μόνο που σύμφωνα με το Σύνταγμα - που τόσο συμβολικά στην ίδια την Πλατεία του το κάνατε κολόχαρτο χθες βράδυ - η τήρηση του είναι δουλειά όλων των Ελλήνων.

Για ξεκινήστε λοιπόν να το τηρείτε! Έχετε δώσει όρκο...

1 comment:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Ελπιζω ολοι αυτοι που κατεβηκαν χθες...να στειλουν το μηνυμα που πρεπει οταν πανε και μπροστα στις καλπες...