Friday, November 21, 2014

Απεργία Πείνας: Εικοστή Πέμπτη Μέρα του Ηρακλή Κωστάρη, Δωδέκατη του Νίκου Ρωμανού, Πέμπτη του Γιάννη Μιχαηλίδη

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΗΣ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Από το Indymedia:


Ιωάννινα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΝΙΚΟ ΡΟΜΑΝΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑ
actforfree.nostate.net ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΛΕΦΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΙΚΟ ΡΟΜΑΝΟ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΗΝΕ ΣΤΙΣ 19/11/14 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καλησπερα σας, ειμαστε το αναρχικο μεταφραστικο εγχειρημα Act for Freedom Now. Πρωτα από όλα χαιρετιζουμε θερμα ολους τους συντροφους που βρισκονται αποψε εδώ, καθως και τον συντροφο Νικο Ρωμανο. Συντροφικους χαιρετισμους από τη γκριζα μητροπολη του κοσμου.

Εδώ και 8/9 μερες ο φυλακισμενος αναρχικος Ν.Ρ. εχει ξεκινησει απεργια πεινας διεκδικωντας ημερησιες εκπαιδευτικες αδειες από τη φυλακη που βρισκεται. Από τις 17/11/14 συμμετεχει και ο συντροφος Γιαννης Μιχαηλιδης στην απεργια δειχνοντας εμπρακτα την αλλεληγγυη του στον συντροφο του.

Ο αγωνας τους είναι και αγωνας ολων μας.

Σε ότι αποφασισουν ειμαστε διπλα τους όπως ειμαστε απτην αρχη. Οι συντροφοι από τη πρωτη στιγμη της αιχμαλωσιας τους εχουν σταθει με αξιοπρεπεια και παθος, κρατωντας τα αναρχικα χαρακτηριστικα μεσα στο βουρκο των δοκιμασιων που τους επιφυλασσε ο κρατικος μηχανισμος.Εμεις από μερια μας, οπου και αν βρισκομαστε οφειλουμε να δειξουμε την αλληλεγγυη μας με οποιο μεσο μπορουμε.

Οι αποστασεις και τα χιλιομετρα δεν εχουν σημασια όταν μιλαμε για αλληλεγγυη.

Kάθε μεταφρασμενη λεξη, παραγραφος και σελιδα εκδηλωνει τη λυσσα και επιθυμια μας να δωσουμε μια δυνατη φλογισμενη αγκαλια στους αιχμαλωτους συντροφους στα κολαστηρια του κρατους’
Γιαυτο, ως Α.F.F.N. καλουμε, ξεκινωντας από σημερα, σε ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΑΝΑΣTAΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους Ν.Ρ. και Γ.Μ. απεργοι πεινας από 10/11 και 17/11 αντιστοιχα. Δε θα αφησουμε κανεναν μονο του στα χερια του κρατους.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ

Act for freedom now.


Λευκωσία

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ξημερωματα τεταρτης επισκεφθηκαμε τα γραφεια της τοπικής οργάνωσης νεας δημοκρατιας στους αμπελοκηπους -μεταξυ γαδα και ατ. αμπελοκηπων-ωστε να "ακουστει" σε ολη την περιοχη οτι ειμαστε αλληλεγγυοι με τους απεργους πεινας νικο ρωμανο και ηρακλη κωσταρη στο αιτημα τους για τις εκπαιδευτικες αδειες που δικαιουνται και δεν τους χορηγει το δικαστικο συμβουλιο της φυλακης κορυδαλλου και ενας δικαστικος υπαλληλισκος που ακουει στο ονομα νικοπουλος.
την αλληλεγγυη μας και στον απεργο πεινας γιαννη μιχαηλιδη (που πραγματοποιει απεργια πεινας σε ενδειξη αλληλεγγυης στους 2 απεργους πεινας)καθως και σε ολους τους αναρχικους πολιτικους αντιπαλους του καθεστωτος που βρισκονται φυλακισμενοι.
...και οπως λετε και εσεις... Δυναμη!


Αγρίνιο

No comments: