Friday, May 11, 2007

Τα Τσογλανάκια Από Την Ανδόρα Με Φτιάξανε Πολύ Άσχημα


Ποτέ δεν θα πίστευα πως θα έγραφα αυτό το κομμάτι, ούτε πως θα ψήφιζα στην Eurovision! Ναι, τελικά όσο ζει κανείς πρέπει να τα περιμένει όλα.

Με έπηξε ο Κούλογλου χτες με το AIDS, γύρισα κανάλι κι άρχισα να χαζολογάω στον Ημιτελικό της Eurovision. Και κει που είχα καταβαρεθεί με τα φτερά και τα πούπουλα, τα άφωνα μουνιά με τα ημιδιαφανή σύνολα, τα κομμάτια που από την μέση και μετά άρχιζαν να "κρεμάνε" και το πανηγυράκι με τις χαζοχαρούμενες σημαίες να κυματίζουν, σκάσανε από το πουθενά τα τσογλάνια της Ανδόρας και τα αλλάξανε όλα μέσα σε τρία λεπτά.

Οι Anonymous είναι εμπειρία. Όχι μόνο γιατί είναι γκρουπ, όχι μόνο γιατί είναι ξεσηκωτικοί, όχι μόνο γιατί έχουν αφομοιώσει το πανκ και το αλτέρνατιβ και παράγουν το δικό τους έργο, αλλά και γιατί έδωσαν όλο το "εικονικό τους" μέρος σε νούμερα χρηματιστηρίου και δείκτες.

Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και όπως θα περίμενε κανείς, αποκλείστηκαν, η Ευρώπη δεν θα τους δει στον τελικό, αλλά το κομμάτι τους και οι ίδιοι δεν έχουν ορατή ημερομηνία λήξεως.

Οκέι γεροντολάγνοι,πίσω στις τρύπες σας! Γεννιούνται ακόμα τσογλάνια που αξίζουν τον κόσμο...

No comments: