Monday, May 21, 2007

3ο Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας Ερμούπολης - Αμέσως Μετά


Όπως ίσως θα παρατηρήσατε όσοι περάσατε από δω το τελευταίο τριήμερο η δέσμευση μου να μεταφέρω ζωντανά όσα συνέβαιναν στο 3ο ΦΕΦΕ, απέτυχε παταγωδώς. Ίντερνετ υπήρχε άφθονο, όμως ο χρόνος έτρεχε του σκοτωμού, όπως πάντα στο τριήμερο Φεστιβάλ. Οι εκδηλώσεις ήταν συνεχόμενες, το Σάββατο μουλιάσαμε από την βροχή και επιπλέον η Ερμούπολη είναι μεγάλη "ξεμυαλίστρα"... Έτσι το "Ζωντανά Από την Σύρο" που σκόπευα να κάνω, θα γίνει "Κονσέρβα Από Την Σύρο" και θα είναι οι ανταποκρίσεις και οι φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις που χρωστάω και θα ανεβάσω σύντομα (προχρονολογημένες) στις αντίστοιχες ημερομηνίες για ιστορικούς λόγους.

Σήμερα με φρέσκιες ακόμα τις εντυπώσεις μου από το 3ο ΦΕΦΕ, θα γράψω μόνο μια φράση και θα την απευθύνω σε σένα εκεί έξω.

Αν σου πέρασε απ' το μυαλό να έρθεις, μπορούσες να το κάνεις έστω και με δυσκολία, και δεν ήρθες τελικά, έκανες μεγάλη μαλακία!

Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη.

Για περισσότερα και αναλυτικότερα από το 3ο ΦΕΦΕ, θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να ολοκληρώσω τα ποστ που έχω ήδη ανοίξει παρακάτω. Προς το παρόν γύρισα και εγκλιματίζομαι, αλλά μια πρώτη γεύση του τι έγινε μπορείς να πάρεις από εδώ κι
εδώ κι εδώ...



Μήνυμα Χωρίς Χρέωση: Μιχάλη, ανέβασα εδώ την φωτογραφία της Τέτης σε original size για να την πάρεις... Επιβεβαίωσε λήψη.

4 comments:

0comments said...

Επειδή δεν ήρθα στο ραντεβού του Σαββάτου για φλάς γράψιμο θέλω να ξοφλήσω με την υπόσχεση που σου έδωσα έξω απ' το Απόλλων και ταυτόχρονα να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας με τούτο δώ : (G=Γιορτή Β= Βροχή ποστ της 21/5)

PiKei said...

Πως να έρθεις στο ραντεβού καμάρι μου, αφού κάνεις παρέα με τον γνωστό ακόλαστο ΘουΠί;
Ωραίοτατο το κείμενο σας, υποκλίνομαι...

0comments said...

1)Αααχ! Πόσο δίκηο έχεις!!

2)Φένξ, για τα καλά λόγια! Αϊ απρισιέϊντιτ.

Anonymous said...

Επιβεβαιώνω λήψη - Thxalot