Wednesday, June 13, 2007

Το 3ο Φεστιβάλ ΕΦ Ερμούπολης Ξαπλωμένο Στο 9

Τα ψάρια, τα λεφτά, τα κόμικς και τα διηγήματα τρώγονται φρέσκα. Το 3ο Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας Ερμούπολης (τα λινκ ακολουθούν αυστηρά χρονολογική σειρά) απλώνεται σήμερα μεγαλοπρεπώς στο τεύχος 359 του "9". Εκτός από το πεντασέλιδο "δημοσιογραφικό" αφιέρωμα, το διήγημα του τεύχους αλλά και τρία κόμικς από την έκθεση ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2107 συνθέτουν για όσους δεν είχαν την τύχη να βιώσουν το Φεστιβάλ μια "εικονική εμπειρία" όσων συνέβησαν στην Σύρο το τριήμερο 18-20 Μαϊου. Δεν λέω τίποτα άλλο, τραβήξου στο περίπτερο.

Και μια που θα πας, πρόσεξε ιδιαίτερα την σελίδα 13. Και πες μου αν το πρώτο που φώναξες βλέποντάς την ήταν Επιτέλους!

Αύριο αρχίζει η Βαβέλ στο Γκάζι. Περισσότεροι Αστικοί Μύθοι εδώ.

5 comments:

Anonymous said...

Nai, to fonaksa! This guy RULES!!!

Anonymous said...

Παναγιώτη αγόρι μου, δεν ντρέπεσαι την ώρα που εγώ απολαμβάνω την έκθεση στην Ερμούπολη, εσύ, πίσω από την πλάτη μου, να φωτογραφίζεις την κόρη μου; Τώρα πώς θα της μαζέψω τα μυαλά που βγήκε στο σελλιλόιντ από τα έξι;

PiKei said...

@ vaggelis
Άδικο είχα; Yeah, still rules!

@mman
Δεν είναι δική μου η φωτό. Nα προσέχεις καλύτερα την κόρη σου άλλη φορά... Αν και η λεζάντα λέει την πλήρη αλήθεια, εδώ που τα λέμε.

Anonymous said...

Εντάξει, τον βρήκα τον "ένοχο" φωτογράφο. Μας είχε πει ότι θα μας έστελνε μια φωτογραφία της Άρτεμης, αλλά τελικά την... δημοσίευσε :-)

PiKei said...

Πάντοτε χαίρομαι όταν αποκαθίσταται η αλήθεια...