Wednesday, July 6, 2011

Πάρτυ για την οικονομική ενίσχυση σε συλληφθέντες των 28-29/6

Το κλοπιποστάρω όπως το έλαβα:


πάρτυ για την οικονομική ενίσχυση σε συλληφθέντες των 28-29/6, για την κάλυψη δικαστικών εξόδων και εγγυήσεων, στο λόφο του στρέφη την πέμπτη 7/7 από τις 8 μμ

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας για την οικονομική ενίσχυση συλληφθέντων 28-29/6

Η πρωτοβουλία αυτή συστάθηκε την Παρασκευή 1/7 και αποτελείται από συλληφθέντες και αλληλέγγους/ες. Σκοπός της πρωτοβουλίας μας είναι να βοηθήσει στην κάλυψη των υψηλών εγγυήσεων-δικαστικών εξόδων που επιβλήθηκαν στο εκβιαστικά σύντομο χρονικό διάστημα της μιας εβδομάδας. Λειτουργούμε ανεξάρτητα και δε συσχετιζόμαστε με την λαϊκή συνέλευση της πλ. Συντάγματος αλλά ούτε λειτουργούμε ανταγωνιστικά στην προσπάθειά τους για συγκέντρωση χρημάτων για τους συλληφθέντες.
Παρόλα αυτα, να ενημερώσουμε ότι παραυρεθήκαμε στη συνέλευση της πλατείας Συντάγματος, διαβάσαμε το αρχικό κείμενο της πρωτοβουλίας και κυκλοφορήσαμε κουτί οικονομικής ενίσχυσης. Ωστόσο, για ιδεολογικούς λόγους, αρνηθήκαμε να μπει το κείμενο σε ψήφισμα ωστε να “νομιμοποιηθεί” από τη συνέλευση της πλατείας και να ενσωματωθεί τελικά στις αντίστοιχες διαδικασίες.
Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 2.700 ευρώ από κουτιά που κυκλοφορήσαμε σε διάφορες κοινωνικοπολιτικές εκδηλώσεις αλλά και από αυθόρμητες συνεισφορές. Η προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση θα συνεχιστεί με ένα πάρτυ την Πέμπτη 7/7 στο λόφο του Στρέφη.


Ας είμαστε όλοι εκεί
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης σε συλληφθέντες 28-29/6

No comments: