Friday, June 3, 2011

Λεφτά υπάρχουν για προτζέκτορα αλλά όχι για ηχογράφηση της δίκης;

Διαβάζω καλά ή κάνουνε τα μάτια μου πουλάκια;

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε και η εγκατάσταση μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ενός ειδικού προτζέκτορα, συνδεδεμένου με λάπτοπ, ο οποίος σχεδιαζόταν να προβάλει τις φωτογραφίες σε μία… γιγαντοοθόνη.

Οι συνήγοροι άφησαν αιχμές σχετικά με την ταχύτατη εγκατάσταση αυτών των ακριβών μηχανισμών από τον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών, τη στιγμή που το δικαστήριο ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχαν κονδύλια για τη μαγνητοφώνηση της δίκης.


Και πες ότι τον προτζέκτορα τον νοικιάσανε για μια μέρα. Κοστίζει λιγότερο από το να ψωνίσουνε ένα ρημάδι mp3 recorder;

2 comments:

Anonymous said...

Ξανάγραψα και πριν, αλλά μάλλον κάτι έκανα στραβό και χάθηκε το σχόλιο.
Χθες (Πε 02/06) άκουγα στη ΝΕΤ FM το «Απολύτως σχετικό» και είχε ανταπόκριση από την Κέρκυρα για τα «γεγονότα». Ο ανταποκριτής είπε ότι κανείς δεν μπορεί να πει αν έπεσαν ή όχι πέτρες, γιατί ο κόσμος ήταν απλωμένος σε μεγάλο μήκος και ήταν σκοτάδι. Για το μεγάλο μήκος του τείχους έχει δίκιο, το ξέρω ως Κερκυραίος. Μπορώ να προσθέσω ότι λόγω της άθλιας κατάστασης του τείχους, μπορεί να έπεσαν μερικά κομμάτια από την παρουσία του κόσμου.
Επίσης είπε ότι ένας Πολωνός βουλευτής δεν έφυγε με το καΐκι, αλλά βγήκε κανονικά απο την έξοδο και μίλησε για 20' με τον κόσμο. Ζήτησε να μάθει τους λόγους της διαμαρτυρίας και είπε ότι δεν τον ενόχλησε καθόλου, μια και στην Πολωνία οι βουλευτές περνάνε πολύ χειρότερα λόγω της κρίσης.
Πολλές φορές η δημόσια Ρ/Τ είναι πολύ πιο αντικειμενική/ δίκαιη από οποιοδήποτε idiotικό φερέφωνο.
AlxUnder Giochalas

PiKei said...

Θα συμφωνήσω. Ουδέν χειρότερον του Ιδιωτικού Ραδιοφώνου, έλεγε παλιά ένας φίλος, ή μη μόνον η μέλλουσα Ιδιωτική Τηλεόραση... (τότε ακόμη δεν υπήρχε).
Πάντως και ο ΔΟΛ δεν μπορείς να πεις ότι το πάει άσχημα. Συνεισφέρει ότι μπορεί στην εξάπλωση της φαντασίας στην δημοσιογραφία...

Παίζει να μην έκανες κανένα λάθος πριν. Μερικές φορές τα σχόλια χάνονται αν το μασίνι σου έχει προεπιλογή το Google Account και δεν βρίσκει το λογαριασμό. Εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί πολλές φορές...