Sunday, June 26, 2011

Τα χτεσινά ψηφίσματα και μια ανακοίνωση

Κάλεσμα προς συνδικαλιστικές ηγεσίες ηλεκτροδηγών Μετρό – ΗΣΑΠ
Να μην απεργήσουν οι εργαζόμενοι τους τις μερες της 48ωρης
ΥΠΕΡ

Είμαστε ένα κίνημα μαζικό που βάζει σαν στόχο του την ρήξη με το υπάρχον πολιτικό σύστημα και την καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Σε αυτόν τον αγώνα, όπλο μας είναι η μαζικότητα και η αποφασιστικότητα του αγωνιζόμενου λαού. Λογικές “αυτόκλητων εργολάβων και επαγγελματιών της βίας”, θεωρούμε ότι εξυπηρετούν τους στόχους του συστήματος και όχι αυτού του ανατρεπτικού κινήματος.
Απορρίπτουμε κάθε ενέργεια που απομαζικοποιεί τον αγώνα μας,
που ειναι τόσο ενάντια στο σύστημα, όσο και ενάντια σε κάθε μορφής βραχίονα του.
ΥΠΕΡ

Να γίνει στη ΛΣ της Κυριακής η συζήτηση επί των καταληκτικών κειμένων της Θεματικής πολιτικής με σκοπό να δημιουργηθεί μια Διακήρυξη του Συντάγματος εν' όψει της μεγάλης κινητοποίησης στις 28 και 29 Ιουνίου.
ΥΠΕΡ

48 ώρες στο δρόμο. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά μας. Καλούμε όλο το λαό της Αθήνας για να μας στηρίξει με ποτά, νερά, φαγητά και ότι μπορεί ο καθένας.
ΥΠΕΡ

Καλούμε όλους τους ιδιώτες οδηγούς αυτοκινήτων αλλά και σωματεία-συνδικάτα που διαθέτουν οχήματα (αγροτικά, απορριματοφόρα, πυροσβεστικά-λεωφορεία) να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό της βουλής, κλείνοντας τις βασικές αρτηρίες με τα οχήματά τους. Έτσι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την περικύκλωση αποτελεσματική και νικηφόρα.
ΥΠΕΡ

Να δημιουργηθεί ομάδα δράσης υπέρ των συλληφθέντων με τη βοήθεια νομικής υποστήριξης. Δεν χρειάζονται νομικές γνώσεις για την ομάδα. Συνάντηση σήμερα στο χώρο της Γραμματείας.
ΥΠΕΡ

Να δημιουργηθεί ομάδα παραπόνων για επίλυση προβλημάτων που δημιουργούνται στις ομάδες (από τη μία ομάδα στην άλλη).
ΚΑΤΑ

Να ικανοποιηθεί το αίτημα των ομοσπονδιών των οργάνων ασφαλείας για να παρεβρεθούν στη συνέλευση και να ακούσουμε την άποψή τους.
ΠΑΕΙ για αύριο

Άμεση κατάργηση κουκουλονόμου, τρομονόμου και άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων.
ΥΠΕΡ

Πρόταση ομάδας φύλου, συζήτηση: γυναίκες δυναμικός παράγοντας αντίστασης στην παρουσα κρίση
ΥΠΕΡ

Πρόταση ομάδας φύλου. Συζήτηση για κρίση και δικαιώματα LGBT
ΥΠΕΡ

Ψήφισμα αλληλεγγύης στους Σύριους.
Εμεις οι αγανακτισμενοι Ελληνες και αγωνιστες της πλατειας Συνταγματος ειμαστε αλληλεγγυοι με τον αγωνα των Συριων που επαναστατουν κατα του αυταρχικου και δικτατορικου καθεστωτος της δυναστειας Ασαντ που κυβερναει την χωρα απο το 1970.Ο συριακος λαος θελει να γραφει ο ιδιος της ιστορια του , να πολεμαει για την αξιοπρεπεια του και την ελευθερια του.
Αλληλεγγυη, Ελευθερια, Δημοκρατια,Δικαιωματα.
ΥΠΕΡ

Ψήφισμα συμπαράστασης στο στόλο που θα πάει στη Γάζα για σπάσιμο του αποκλεισμού
ΥΠΕΡ

Ψήφισμα για δημιουργία ομάδας επικοινωνίας για δημιουργία δικτύων επικοινωνίας μεταξύ παραγωγών και πολιτών αστικών περιοχών για διακίνηση ελληνικών προϊόντων χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων.
ΥΠΕΡ

Δημιουργία ομάδας οραματιστών θετικής εστίασης (δέντρο ευχών, οραματισμός για την Ελλάδα)
ΚΑΤΑ

Ανακοίνωση από σταθμό πρώτων βοηθειών:
Ζητείται άμεσα μεγάλη σκηνή για το ιατρείο.

No comments: