Friday, January 19, 2007

Επιδεινώνονται ραγδαία οι Ελληνοαμερικανικές σχέσεις;

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - Του ανταποκριτού μας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ανταποκριτού μας, παρ' όλες τις επίσημες φιλοφρονήσεις και τις εκατέρωθεν διαχύσεις, αι Ελληνοαμερικανικαί σχέσεις διέρχονται μίαν περίοδον ψυχρότητος που ηγγίζει ενίοτε, ακόμη και τα όρια της εχθρότητος.

Υψηλά ιστάμενοι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι επισκέπτονται νυχθημερόν τους Έλληνας σπουδαστάς και επί μακρόν τους ανακρίνουν. Η Ελληνική Κοινότης των Ηνωμένων Πολιτειών τελεί- σχεδόν - υπό διωγμόν. Μερικοί, μάλλον υπό το κράτος του φόβου, μιλούν ακόμη και δια το ενδεχόμενον να διεξαχθεί υπό των μυστικών υπηρεσιών εξαφάνισις επιλεγμένων ομογενών μας εν μία νυκτί, κατά το πρότυπο των Σαουδαράβων μετά την 11ην Σεπτεμβρίου. Αναλυταί σημαινόντων δικτύων αναφέρονται πλέον ανοικτά και ανερυθρίαστα στο "πρόβλημα των Ελλήνων".

Θα ημπορούσε κάποιος, αφελώς, να υποθέσει πως όλα τούτα σχετίζονται με την εξωτερικήν πολιτικήν της κραταιάς υπερατλαντικής συμμάχου μας κατά της διεθνούς τρομοκρατίας, εφόσον συνδυαστούν μετά των εν Αθήναις πρόσφατων γεγονότων. Δυστυχώς δεν πρόκειται περί αυτού...

Η εις βάθος ανάλυσις ανευρίσκει την μόνην αιτίαν της κρίσεως. Πρόκειται για την πτώσιν της ερωτικής διαθέσεως των Ελληνοαμερικανών εφήβων αμφοτέρων των φύλων, αλλά και των Ελλήνων φοιτητών και φοιτητριών εις την αλλοδαπήν. Μία πτώσις που επηρεάζει δραματικά τα δημογραφικά δεδομένα, αλλά επίσης πλήττει την Αμερικανικήν Κοινωνίαν εις τα δομικά της στοιχεία, ήτοι την απόλαυσιν και την αφθονίαν.

Αξιομνημόνευτος η δήλωσις ανεξαρτήτου ερευνητού Ελληνοϊταλικής καταγωγής. "Αν δεν αρχίσουμε να ερωτοτροπούμε ξανά οι Μεσογειακοί, η θέση μας στην Κοινωνία δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη", δήλωσε ο εξέχων Πανεπιστημιακός, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμίαν του.

Εις τον αντίποδαν, το Υπουργείον Εξωτερικών, με ειδικόν ηλεκτρονικόν πρόγραμμα εκτάκτου ανάγκης, "σπαμάρει" (και ας μου συγχωρεθεί ο όρος) την ομογένεια, προωθώντας την παροχήν χημικών τε και φυσικών διεγερτικών εις εξευτελιστικάς τιμάς, αλλά και εφοδιάζει ακατάπαυστα μέσω του ΕΟΤ τας ενώσεις των ομογενών μας με σύγχρονον πορνογραφικόν υλικόν, που εμπεριέχει παραδοσιακές ενδυμασίες - και ιδίως φουστανέλες - αναμεμιγμένες με στιγμιότυπα απο τας ηρωικάς στιγμάς της Εθνικής Ελλάδος, υλοποιώντας την προεκλογικήν εξαγγελίαν της Κυβερνήσεως για αυξηση του ειδικού βάρους του "οργάνου του τσολιά".

Ο μεγαλύτερος τρόμος των Αθηνών παραμένει εις. Η απευκταία πιθανότης, οι Υπερατλαντικοί σύμμαχοι και φίλοι μας να αποφασίσουν την διακοπήν των ενισχύσεων που λαμβάνομε ως χώρα, υπό του Σχεδίου Μάρσαλ.

1 comment:

Λύσιππος said...

Οποία διεστραμμένη μίξις του 1957 μετά του σωτηρίου έτους 2007!